Adana Amatör Spor kulüpleri Adanagücü Bayan Futbol takımı Deveci Gençlik Spor ve Çukurova Gençlik Sporun kendilerine yer tahsisinin iptal edilmesine yönelik yazılı basın açıklaması yayımladı. Seyhan Belediyesinin Gençlerin Spor Sahasını Ranta Kurban Ettiğini öne süren Amatör spor kulübü yöneticileri  Sahipsiz Antrenman Sahası Bulmakta Zorlandıklarını aktardı.

gökhan üney kimdir

BELEDİYENİN SPOR YÖNETİCİLERİNDEN, PROFESYONEL TAKIMA TRANSFER, AMATÖRE.... ?

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay akıl teri dökerek üretim odaklı hizmetlerle tasarruf yaparak yeni projeleri hayata geçirirken, Belediyenin Spordan sorumlu  yöneticileri ise kaynakları profesyonel sporcu transferi için harcıyor. Profesyonel takım için bütçenin büyüklüğünden çok transfer yapmış olması tartışılırken, amatör spor kulübünün kullandığı spor tesisinin kiraya verilmesi Belediyenin spordan sorumlu yöneticilerine büyük tepki gösterilmesine eden oldu..

gökhan üney

Adana Amatör Spor kulüpleri Adanagücü Bayan Futbol takımı, Deveci Gençlik Spor ve Çukurova Gençlik Spor tarafından Yapılan yazılı açıklamada şu iddialarda bulnuldu.

“Gündüz Tekin Onay sahasını istiyorsun Adanaspor antrenman yapıyor zapt edilmiş.

Muharrem Güler'in stadına gidiyorsun Adana Demirspor antrenmanı var bu iki takımında tesisleri yok mu var.

"AMA AMATÖR SPOR SAHA BULAMIYOR"

Sayın Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Adanagücü Bayan Futbol takımı Deveci Gençlik Spor ve Çukurova Gençlik Sporun kullanması için 08.02.2022 tarihinde yapılan protokol ile Seyhan belediyesi Gürselpaşa da bulunan spor tesisini bu üç kulübe tahsis etmişti.

DEVELİ-KULUP-12

Ama ne hikmetse bu üç kulüple protokol imzalayıp kullanım hakkını antrenman yapmak kaydı ile vermesine rağmen ihale ile başka birisine devretmişler madem belediye buradan gelecek kiraya ihtiyacı vardı önceliği bu üç kulüp olmalıydı.

'BİRİLERİNE PEŞKEŞ ÇEKİLMESİ' İDDİASI

Sezon başında amatörlere destek adı altında bir güzel reklam yapıyorlar ama onların suçu yok suç bizde. Üç beş kuruş alabilmek için yapılanlara göz yumuyoruz.

Şimdi bu haksızlığı inşallah düzeltirler 200 300 tane kız ve erkek çocukların spor yapmasını engellemeler sporu rant kapısına çevirmenler. Orada üç takımın antrenman yaptığını bile bile oraya talip olan kimse kendisi utansın mutlaka ortaya çıkacaktır. Belki bu yazdıklarımdan kimse bir şey anlamamış olabilir herkesten özür dilerim. Keser döner, sap döner, gün gelir hesap döner.

Zamanı geldiği zaman bizimde söyleyecek sözümüz olacaktır diyen 3 Takımın yöneticileri Belediye ile yaptıkları görüşmelerin olumsuz sonuçlandığını belirttiler.