Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay önemli işlere imza atmasına hatta Türkiye'de örnek olabilecek projeler üretmesine karşın, hiç bir açılışına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılmaması dikkat çekiyor. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın açılışlarına katılan, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in açılışlarına katılan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Adana'ya geldiği dönemlerde bile Seyhan Belediyesinin biten projelerinin açılışları için program yapmadı.

Son olarak Gülbahçesi 4 No’lu Çocuk ve Dinlenme Parkının açılışını yapan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, açılışı Partinin yerel yöneticileriyle birlikte yaptı.  Halkla birlikte açılışı gerçekleştiren Başkan Akay, yoğun ilgi nedeniyle moral depoladı. 

Dikimevini hayata geçirerek personelin giydiği kıyafeti dikilmesi, Belediyenin yaptığı işlerde kullandığı boyanın üretilmesi, gübre üretimi  ve Çok ucuza kurumun kullanacağı Bilgisayarların üretilmesi projelerini hayata geçirerek Türkiye'ye örnek olan Başkan Akay'ın hiç bir açılışını Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla yapamaması "A" Kadrosunun başarısızlığı olarak yorumlanıyor.  Gülbahçesi Mahallesindeki açılışta Vatandaşla birarada olan Başkan Akay sosyal medya hesabından açılışla ilgili şu mesajı paylaştı:

"Gülbahçesi 4 No’lu Çocuk ve Dinlenme Parkımızın açılışını CHP Seyhan ilçe, kadın, gençlik kolu başkanlarımız ve yöneticileri, çocuklarımız ve değerli vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleştirdik. 
Halkımızın yoğun ilgisi böylesi hizmetlere ilçemizde ne kadar ihtiyaç olduğunu bizlere bir kez daha gösterdi. Her şeyin en iyisine layık olan Seyhanlı yurttaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz."

Başkan Akay'ı Yanılttılar, Bir Açılışı Daha "Kılıçdaroğlu"suz Yaptılar!