Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, yeni yılda da üreterek, çalışarak, Ceyhanlı hemşehrileriyle dayanışma içinde başarmaya devam edeceklerini belirtti.
Ceyhan’da 2024 yılına huzur içinde girilmesi için görevinin başında olan emniyet mensuplarını, doktorları, hemşireleri, canla başla çalışan zabıta memurlarını, itfaiye erlerini, tüm belediye personelini, hastanelerin acil bölümlerinde çalışan personeli, eczacı, esnaf ve sanatkarı yalnız bırakmayan Hülya Erdem, geç saatlere kadar komşularıyla bir araya geldi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Belediye Başkanları Devreden Borçları Açıklayacak Mı? Belediye Başkanları Devreden Borçları Açıklayacak Mı?

Fedakarlıkları için tüm personele teşekkür eden Başkan Hülya Erdem, Ceyhan için çalışan herkesi baş tacı etti. Emeğin en yüce değer olduğunun bilinciyle hareket etmeye özen gösterdiklerini vurgulayan Başkan Hülya Erdem, birlikte daha güzel yarınlar ve daha güzel Ceyhan için tüm hemşehrileriyle omuz omuza çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.
Çukurova’nın tek, Ceyhan’ın ilk ve tek kadın Belediye Başkanı Hülya Erdem, Ceyhan, Adana ve tüm Türkiye’nin yeni yılını kutladı, mutluluk, sağlık ve huzur dolu yeni bir yıl diledi.