Yerel Medya Güçbirliği Platformu Başkanı Kamil Yalçın Göl, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 84. ölüm yıl dönümüyle ilgili bir mesaj yayımladı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün anma günü ile ilgili olarak Yerel Medya Güçbirliği Platformu Başkanı Kamil Yalçın Göl yönetim kurulu adına yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ebediyete irtihalinin yıl dönümünde saygıyla yad ediyoruz. Milletine duyduğu sonsuz güven ve inancıyla çıktığı zorlu yolda, milletimizi müşterek bir ideal etrafında birleştirmeyi başaran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, İstiklal Mücadelemizi Cumhuriyetimizin kuruluşuyla taçlandırmıştır. O’nun mücadeleci ve kurucu vasıflarını gençlerimize ve çocuklarımıza iyi anlatmalı, onun 'en büyük eserim' dediği Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatmak ve daha ileriye taşımak için üzerimize düşen sorumlulukları hep birlikte yerine getirmeliyiz. Atatürk, sadece Türk Milleti olarak bizlerin değil tüm Dünya’nın saygıyla yâd ettiği, büyük bir devlet adamı idi. Türk Milleti’ni bağımsızlık, özgürlük yolunda yol gösterici olmasıyla değil, kişiliğiyle de örnek bir insan olmayı başaran Mustafa Kemal Atatürk adı silinmeyecek bir dünya lideridir. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84. yılında saygı, şükran ve rahmetle anıyoruz.”