Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Ceyhan’ın her karışına ulaşıyor, komşularıyla, hemşehrileriyle bir araya geliyor.
“Bugün Köydeyiz” buluşmaları kapsamında Ceyhanlılarla buluşan, düzenli bir şekilde vatandaşları ziyaret eden Başkan Hülya Erdem, bu kapsamda Mustafabeyli, Günlüce, Tatarlı, Çataklı ve Burhanlı köylerinde dostluğu, kardeşliği, birliği pekiştirdi.

DOSTLUK VAR, KARDEŞLİK VAR…

Büyükşehir'de Flaş Gelişme! Ergül Halisçelik İzmir'e Mi Gidiyor? Büyükşehir'de Flaş Gelişme! Ergül Halisçelik İzmir'e Mi Gidiyor?

Çiçeklerle karşılanan, hemşehrileriyle hoş sohbetler eden, güzel vakitler geçiren, sorunlarını dinleyen, çözüm üreten, çözüm yolu sunan Başkan Hülya Erdem, “Ceyhanımızın her köşesinde dostluk var, ilçemizin her karışında kardeşlik var, birlik ve beraberlik var. Bu dostluğu, kardeşliği, birliği pekiştirmek adına yoğun bir emek harcıyoruz. Belediyeciliğin sadece rutin belediyecilik hizmetlerinden ibaret olmadığını biliyoruz. Vatandaşlarımıza en güzel, örnek hizmetleri sunarken sosyal ve toplumsal sorunlara da eğiliyoruz. Çözebildiğimiz sorunları çözmenin huzurunu yaşarken mahallelerimizde, köylerimizde komşularımızla sohbet etmenin, dertleşmenin kıvancını taşıyoruz” diye konuştu.

BİR GÜN DEĞİL HER GÜN…

7'den 77'ye kadar tüm komşularının ihtiyaç ve taleplerini yerinde belirleyip hizmet götürmeye devam ettiklerini, vatandaş odaklı, çevreye duyarlı, sosyal demokrat belediyeciliği esas aldıklarını dile getiren Başkan Hülya Erdem, “Bir gün değil, her gün komşularımızla el ele kol kola şehrimiz için çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.