Ziyaretlerinde coşkuyla karşılanan Başkan Kocaispir; “1 Nisan sabahı Adana’nın anahtarını Sayın Cumhurbaşkanımıza hediye edeceğiz” dedi

Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, teşkilat buluşmaları kapsamında AK Parti Seyhan, Yüreğir, Sarıçam ve Çukurova İlçe Başkanlıkları ile MHP Yüreğir ve Sarıçam İlçe Başkanlıklarını ziyaret ederek ilçe teşkilatlarının başkanları, yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kollarıyla bir araya geldi. AK Parti ve MHP İlçe Başkanlıkları ziyaretlerinde yoğun ilgi ve coşkuyla karşılanan Başkan Kocaispir, partililerle kucaklaştı, Adana’yı daha güzel yarınlara birlikte taşımak için gayretle çalışma sözü aldı.

Başkan Kocaispir, AK Parti ve MHP Teşkilatlarıyla Buluştu

TEK AMACIMIZ VATANA MİLLETE HİZMET
AK Parti Seyhan, Yüreğir, Sarıçam ve Çukurova İlçe Başkanlıklarında teşkilat mensuplarına hitap eden Başkan Kocaispir;  “AK Parti teşkilatları, ülkesini ve milletini sevenlerin, yerli ve milli olanların buluştuğu hizmet kapısıdır. Teşkilatlarımızın bir tek amacı vardır.  O da vatanına milletine hizmet etmektir. Özverili bir şekilde ve gönüllülük esasına göre ülkesi ve şehri için çalışan teşkilatlarımızın her bir üyesi, çok kıymetli ve değerlidir. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, teşkilatlarımızla birlikte “Türkiye Yüzyılı” vizyonu hedefiyle, şehrimizi daha ileri bir seviyeye taşımak için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah 1 Nisan sabahı da Adana’mızın anahtarını Sayın Cumhurbaşkanımıza hediye edeceğiz” dedi. 

Başkan Kocaispir, AK Parti ve MHP Teşkilatlarıyla Buluştu

“ADANA’YI HAK ETTİĞİ YERE BİRLİKTE TAŞIYACAĞIZ”
MHP Yüreğir ve Sarıçam İlçe Başkanlıklarını da ziyaret eden Başkan Kocaispir, “Ülkenin refahı, ülkenin selameti, devletin bu topraklarda payidar olma mücadelesinin adı Cumhur İttifakı olarak Adana’mız için çalışıyor, bu şehri daha güzel yarınlara ulaştırmak için emin adımlarla ilerliyoruz. Adana’mızı hak ettiği yere taşımak için elbirliği ile gönül birliği ile çalışmaya devam edeceğiz. Birlikte kazanacağız. Adana Kazanacak. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.” diye konuştu.

Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir’in AK Parti ve MHP İlçe Başkanlıklarına ziyaretlerinin devam edeceği belirtildi.