Türkiye’nin Motosiklet Tutkunları Yumurtalık’ta Buluştu
Türkiye’nin Motosiklet Tutkunları Yumurtalık’ta Buluştu
İçeriği Görüntüle

Adanahabermerkezi.com

Sabahın erken saatlerinde Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleriyle birlikte sahaya inen Başkan Tekin, ilçede sürdürülen denetim çalışmalarına katıldı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, denetimlerin önemine dikkat çeken Tekin, şu ifadeleri kullandı:

"Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte Yapı Kontrol Müdürlüğü ekiplerimizle sahada denetimlerde bulunduk."

Tekin’in bu denetimleri, hem kaçak yapılaşmanın önlenmesi hem de kent estetiğinin ve güvenliğinin korunması adına önemli bir adım olarak değerlendirildi. Yapı denetim süreçlerinin şeffaf ve etkin şekilde yürütüleceğini vurgulayan Tekin, Seyhan halkının yaşam kalitesini yükseltmek adına çalışmalara kararlılıkla devam edeceklerini belirtti.

Seyhan Belediyesi’nden yapılan açıklamada da, yapı denetimlerinin düzenli olarak sürdürüleceği, özellikle ruhsatsız ve mevzuata aykırı yapılaşmalara karşı taviz verilmeyeceği ifade edildi.

Başkan Tekin'in sahadaki varlığı, halk tarafından takdirle karşılanırken, Seyhan’da katılımcı ve denetime açık bir belediyecilik anlayışının yerleşmekte olduğu gözlemleniyor.