Tekerlekli Sandalye Basketbol  2. Liginde mücadele eden BETA ENERJİ Adana Engelliler Spor Kulübü, Lider Pamukkale Belediyesi Engelliler Spor Kulübünü son anlarda bulduğu basketle güç de olsa yenmeyi başardı. 51-50.
Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda BETA ENERJİ Adana Engelliler Spor Kulübü, zirvede bulunan Pamukkale Belediyesi Engelliler Spor Kulübünü ağırladı.
Oldukça çelişmeli geçen karşılaşmanın ilk periyodu 11-11 berabere sonuçlandı. 2. Periyotta BETA ENERJİ Adana Engelliler, azda olsa üstün oynayarak periyodu 16-9 önde tamamladı ve  devreyi 27-20  kapamayı başarıp, soyunma odasına gitmeyi bildi. 

BETA ENERJİ Adana Engelliler Lideri yendi: 51-50
3. periyotta Adana  ekibi, 9 sayı bulurken, rakibinin 10 sayı atmasına engel olamadı. 36-30’luk farkla 4. Periyoda gitti. Son derece çekişmeli geçen periyotta konuk ekip rakibine göre daha fazla sayı üretti. Son 22 saniyeye 49-50 mağlup giren BETA ENERJİ Adana Engelliler, 3 saniye kala bulduğu basket ile karşılaşmayı 51-50 kazandı..
Antrenör İlker Yenigün, 2 maç kaybetmenin oyuncularının üzerinde olumsuz etki yarattığına değinerek,” Bu maça kadar hiç yenilmeyen ve lider olan rakibimizin gücünü biliyorduk.  Son ana kadar mücadele edip, seyircilerinde desteğiyle son saniyelerde bulduğumuz basket ile kazanmayı başardık. Bundan sonra daha iyi olacağız. Sporcularımı kutluyorum.  Ellerine sağlık.” dedi.