Beta Enerji Adana Engelliler Spor Kulübü Başkanı Gürsel Kocatürk, Beta Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Mert Dağsuyu ve Beta Enerji İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ahmet Ünal ile bir araya gelerek yeni sezon anlaşmasını açıkladılar.

‘’Başarıya Giden Yolda Engel Yok’’ diyen Ahmet Ünal, Beta Enerji’nin sosyal sorumluluk projelerindeki asıl amacın, hikayesinde devam etmek isteyen kişilerin oyunda kalmalarını sağlamak olduğunu ifade etti.  

‘’Süper Lig için Süper Bir Başlangıç’’ yapmak istediklerini belirten Mert Dağsuyu, sezon öncesinde tüm engelli yaşam ve spor camiasını bir araya getirerek hedeflerin belirlendiği ve bu başlıklarda kurumsal farkındalık oluşturacak bir gece organize edeceklerini belirtti.

Adanaspor, Gençler'den 1 Puanı Kaptı Adanaspor, Gençler'den 1 Puanı Kaptı

Gerçekleştirdiği transferler ile yeni sezona hazır olduğunu belirten Beta Enerji Adana Engelli Spor Kulübü Başkanı Gürsel Kocatürk, gözünü Türkiye Basketbol Federasyonu Tekerlekli Süper Ligi’ne diktiklerini, inandıkları hâlde önlerine çıkacak her engeli aşabileceklerini söyledi. Gürsel Kocatürk, takımlarına yeni birkaç takviye yaptıklarını belirterek, ”Antrenörümüz İlker Yenigün ile birlikte yaptığımız planlama ile BETA Enerji’nin de desteğiyle arzuladığımız hedef olan Süper Lige çıkmak tek amaçtır. Bize desteklerini esirgemeyen BETA Enerji yetkililerine teşekkür ediyoruz. ” diye konuştu.