Erdem Gümüş Kimdir?

1986 Adana - Kozan doğumluyum. Babam işçi emeklisi, Annem ev hanımıdır. Milli görüş prensiplerini benimseyen bir ailede yetiştim.

Erdem Gümüş Hangi Okullarda Okudu?

Lisans eğitimimi 2005-2010 yılında Süleyman Demirel Üniversitesinde tamamladım. Aynı zamanda yaz aylarında 2 kez Yurtdışında çalışma fırsatım oldu. 2010 yılında Rahmetli Profesör Dr. Ahmet DOĞAN hocamın isteği ile Süleyman Demirel Üniversitesinde Hidrolik Anabilim Dalında Yüksek lisansa başladım. Yüksek lisansın ikinci yılında Bizzat YILDIZ TEKNİK ÜNİVERİTESİ REKTÖRÜ tarafından davet edilerek bilimsel çalışmalarımıza İstanbul’da devam ettim. Bir TÜBİTAK projesi olan BEYŞEHİR GÖLÜNÜN YERALTI SUYU MODELLEME’sini yaparak o yıllarda Amerika da dahil Dünyada yapılan en büyük havza modelleme çalışmasını başarılı bir şekilde tamamlayarak Devletimize teslim ettik. 

2012-2013 yıllarında Vatani görevimi Yedek Subay (Topçu Atış Takım Komutanı) olarak yaptım.

erdem-gumus-kimdir-2

Erdem Gümüş Ne İş Yapar?

2013 yılında memleketim Adana’ya geri dönerek iş hayatına başladım. 2013-2016 yıllarında GÜMÜŞ YAPI MÜHENDİSLİK firmasını kurarak yaklaşık 4 yıl boyunda inşaat projelendirmelerini yaptım. 2016 yılında SARSILMAZ PROJE İNŞAAT LTD. Şirketini kurarak birçok projenin hem projelendirmesini hem de inşaatını yaparak memleketime sağlam yapılar üretmeye devam ettim. Yakın zamanda yaşamış olduğumuz depremler yaptığımız işin önemini bir kez daha ortaya koydu. Depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum. Depreme dayanaklı tüm binalara uygulanabilecek bir izolatör projesi yapmaktayım. Böyle bir projeyi hayata geçirdiğimizde Allah’ın izni ile yıkılmayan binalar inşa etmiş olacağız.

Erdem Gümüş Hangi Partiden Aday?

Hayatım boyunca Ülkeme faydalı olabilmek için çabaladım. Genel başkanımızın bu dava için mücadelesini görüp anladıktan sonra bize bu davaya hizmet etmek düşer deyip yola revan oldum. Yeniden Refah Partimizin Adana Kurucu İl Teşkilat Başkanlığını 3 yıl boyunca yaptım. Bu süreçte malımla canımla durmaksızın hizmet ettim ve etmeye devam ediyorum.

Adana 2. Sıra Milletvekili Adayı olmamdaki en büyük etken ülkemiz için bugüne kadar edinmiş olduğumuz bilgi ve becerileri en etkin bir şekilde halkımızın hizmetine sunabilmektir. Rabbim bizlere bulunduğumuz makamlarda layıkıyla görevlerini yapan, bu sorumluluğun bilincinde başarılı bir Milletvekili olmayı nasip etsin.

İngilizce bilen, evli ve 1 çocuk babasıyım.

erdem-gumus-kimdir-2ewerer