Mustafa Bozkurt Nerelidir?

Aslen Mardinli bir ailenin 4 çocuğundan birisi olan Mustafa Bozkurt 1986 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. Ticaret ile uğraşan ailesi daha sonra çiftçilik ile uğraşmaya başlamış ve tarım sektörüne girmiştir.  Eğitim hayatını Adana’da tamamlayan Bozkurt daha sonra babasının yanında çıraklık yaparak iş hayatına başlamıştır.

Mustafa Bozkurt Ne İş Yapar?

Aile şirketlerinde hem tarım hem de ticaret işlerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. Mustafa Bozkurt 27 yaşından itibaren Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlendiği aile şirketlerinin tüm sorumluluğunu almıştır.

Ticari zekâsını kısa süre içerisinde ispat eden Bozkurt özellikle Avrupa ve Orta Doğu ülkelerine iş seyahatleri gerçekleştirmiş ve burada oluşturduğu saygınlık ve kurduğu kalıcı bağlantılarla şirketlerini güçlendirmiştir.  2011 yılında İstanbul Kapalı Çarşı’da bir iş yeri açmış şu an faaliyetlerini orada devam ettirmektedir.

Mustafa Bozkurt Hangi Partiden Aday Oldu? 

Mustafa Bozkurt siyasi hayatına Yeniden Refah Partisi’nin kurulması ile başlamış partinin İstanbul Gaziosmanpaşa teşkilatında çeşitli kademelerde görev almış son olarak ilçe yönetimine seçilmiştir.

Bozkurt bireysel anlamda birçok hayır işine öncülük etmiş ve ihtiyaç sahiplerine yönelik yardım faaliyetleriyle insanların sevgisini kazanmıştır.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde Yeniden Refah Partisi Adana Milletvekili Adayı olan Mustafa Bozkurt evli ve üç çocuk babasıdır.