Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, muhtarların başarılı olması için yerel yönetimlerin muhtarlara yardımcı olması gerektiğini söyledi. Çukurova’nın bu konuda Türkiye’ye örnek olduğunu belirten Başkan Soner Çetin, belediye ile muhtarların ilçedeki uyumlu çalışmasının üst düzeyde olduğunu vurguladı.
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, muhtarlara büyük önem verdiklerini ve uyumlu çalışma için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi.

soner-cetin-muhtarlarla-289
Muhtarlarla aylık rutin toplantısını gerçekleştiren ve mahallelerin sorunlarıyla ilgili bilgileri alan Başkan Soner Çetin, ne muhtarların ne de belediyenin hiçbir bahanenin arkasına sığınmadan vatandaşlara en iyi hizmeti verme çabasında olduğunu belirtti.
Başkan Soner Çetin, hem en iyi hizmeti verdiklerini hem de mahallelerde sorunları el birliği ile çözdüklerini ifade ederek, bunun uyumlu çalışma ile gerçekleştirildiğini söyledi. “Siz değerli muhtarlarımızın bizim yanımızdaki değerini anlatmaya gerek yok” ifadesini kullanan Başkan Soner Çetin,“Buradan yeniden bütün mesai arkadaşlarıma, müdürlerime talimat veriyorum; hizmetle ilgili muhtarlarımızın isteklerini anında yerine getirmeliler. Bu konuda bir sıkıntı yaşandığını sanmıyorum. Varsa bir sıkıntısı olan söyleyin anında yerine getirelim” dedi.


Başkan Soner Çetin, günün her saati, haftanın her günü görevlerinin başında olduklarını ve ikinci görev döneminde daha çok çalıştıklarını anlattı. Muhtarların başarılı olmasının yerel yönetimlere bağlı olduğunu söyleyen Başkan Soner Çetin, “Bizler de muhtarlarımızın başarılı olması için yanında olmalıyız. Yerel yönetimler muhtarların yanında olmalı.Çukurova ilçesi çok kıskanılıyor. Çukurova ilçemiz bu konuda Türkiye’ye örnek bir ilçedir. Bu da başarılı beraberinde getiriyor” şeklinde konuştu.
Başkan Soner Çetin’in konuşmasının ardından mahalle muhtarları da sorun, öneri ve taleplerini dile getirdiler.