Baro Başkanı Av. Gökayaz, nazik ziyaretleri için misafirlerine teşekkür ederek; duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kadınların yerel yönetimlerde temsili ve yerel yönetimlerin demokrasi açısından önemine vurgu yapan Av. Gökayaz, CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Oya Tekin’e seçim yarışında başarılar diledi.

HP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, ‘hak, hukuk ve adalet’ mücadelesine büyük katkı koyup destek sunan Adana Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz’a ve yönetim kurulu üyelerine çalışmaları için teşekkür etti.  Seyhan Belediye Başkan Adayı Oya Tekin, ilçenin çözüm bekleyen sorunlarına yönelik düşüncelerini aktardı. Adana Barosu’nun bir mensubu olmaktan her zaman onur ve gurur duyduğunu belirten Tekin, sosyal belediyecilik anlayışının önemine işaret etti. Tekin, “Bir kadın aday olarak, aldığım sorumluluğun farkındayım. Seçildiğim takdirde, hak, hukuk ve adaletten ayrılmadan, herkese eşit hizmet ilkesiyle Seyhan’ımızı yöneteceğiz. Misafirperverliği için kıymetli başkanıma ve Adana Barosu’na teşekkürü bir borç bilirim.’ dedi.

Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Gülnar'dan Samimi Çağrı! Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Gülnar'dan Samimi Çağrı!

Adana Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz'ı makamında ziyaret ettiler.

CHP Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu da, seçimde elde edecekleri başarıyla, meslek odaları ve STK’larla birlikte çalışarak şehirleri katılımcı bir şekilde yöneteceklerini ifade etti.  CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, yaşanan ekonomik krizin ilimize yansımasının çok daha şiddetli olduğunu belirterek, insanların geçinemediklerini özellikle yerel seçimlerin bu anlamda önemine değindi.  Görüşmede karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Son siyasi ve hukuki gelişmeler değerlendirildi.

Ziyaret esnasında, Adana Barosu yönetim kurulu üyeleri de yer aldılar.