47 Kalem mal veya hizmet alımı için ihale yapan Basın yayın müdürlüğünden de sorumlu başkan yardımcısı olan ilgili, tartışmalı ihaleye imza attı. 

HEM GAZETE HEM DE DERGİ ÇIKARTACAKMIŞ!

Basın yayın müdürlüğü (Vekil) ile birlikte ara ara farklı müdürlüklerin de sorumlusu olan, sonra bunların sorumluluğunu içeren Başkan yardımcısı olarak atanan, bir ara özel kalem müdürü olan, ardından hangi yerlere atanıp, hangi görevlerden geri çekildiğini bilmediğimiz ama kesin olarak Basın yayından sorumlu başkan yardımcısı olduğunu bildiğimiz ilgili kişi, ihaleye göre aynı dönemde hem gazete hem de dergi çıkartacak.

HERKES İNTERNETE GEÇİYOR, “SOL KOL” BASILI MECRAYA DAYANAMIYOR!

Seçim için kesenin ağzını açan ilgili, 11 ay boyunca her ay 30 bin gazeteden 400 bin adet gazete ile 3 ayda bir olmak üzere 15 bin dergiden 45 bin dergi basımı ve düzenlemesi için ihale yaptırdı

Büyük İsraf! Seyhan Belediyesinden Milyonlarca Liralık Seçim Hazırlığı!
Gazete ve dergi basımı ve dizaynı dışında led ekran kiralama, Powerbank, Flaş bellek gibi alımlar yapacak olan İlgili böylece Seyhanlının parasını har vurup Harman savurmuş olacak.
İşte tüm dünyanın internete geçtiği dönemde 47 kalem ile 14 milyon lirayı aşan bedeli ve yine bilinen firmanın aldığı ihalede yapılacak iş ve işlemler…

Büyük İsraf! Seyhan Belediyesinden Milyonlarca Liralık Seçim Hazırlığı!