Görüşmede mahallelerin ihtiyaçları ve çözüm yolları masaya yatırıldı. Güngör Geçer, yapılan toplantının önemine dikkat çekerek, “Bugün, Aladağ Belediye Başkanı Kemal Özdemir ve muhtarlarımızla bir araya gelerek mahallelerimizin sorunlarını ve ihtiyaçlarını konuştuk, vatandaşlarımızın taleplerini dinledik ve çözüm yollarını değerlendirdik. Her zaman olduğu gibi, Aladağ’da da muhtarlarımızla el ele vererek birlik ve beraberlik içinde çalışmaya; her mahallemize eşit hizmet ulaştırmaya devam edeceğiz.” dedi.
“Her Mahalleye Eşit Hizmet” Vurgusu
Adana Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet anlayışında tüm ilçelere eşit hizmet götürmenin öncelikli olduğunu belirten Geçer, Aladağ’ın gelişimi ve vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için muhtarlarla iş birliğinin süreceğini ifade etti.
Aladağ’da Vatandaşın Talepleri Dinlendi
Toplantıda özellikle altyapı, yol, su ve diğer temel hizmetlere yönelik talepler gündeme gelirken, sorunların kısa sürede çözülmesi için ilgili birimlerin koordineli çalışacağı bildirildi.
Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Aladağ’daki çalışmaları, bölge halkı tarafından da memnuniyetle karşılandı.