Adana Büyükşehir Belediyesi Adana şehir hastanesi önünde otobüs durağı olmaması nedeniyle eleştiri yapan gazetecileri eleştiren bir duyuru yayınladı. 

Açıklamada durağın projesinin hazır olduğu ve köprü kavşağınının tamamlanmasıyla durağın yapılacağı aktarıldı. Ardından "Amaçları objektif habercilik olmayan, sadece sallamak isteyenlere duyurulur. " diyerek isim vermeden bazı gazeteciler hedef alındı.

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KİMİ HEDEF ALDIĞINI NET BİR ŞEKİLDE AÇIKLAMALIDIR

Ancak bu haberlerin kim veya kimler tarafından yapıldığı belirtilmedi. Zira MHP Adana il başkanlığınca da Yusuf Kanlı adına aynı konu hakkında basın bülteni yayınlandı. Bültende yaz aylarında sıkıntı yaşayan vatandaşın sorununun giderilmesi için Başkan Karalar'a çağrıda bulunularak durak yapılması talep edilmişti.

Adana Büyükşehir Belediyesi yayınladığı bülteninde MHP Adana İl Başkanlığının bültenini haberleştirenlere mi yoksa bu konuyu gündeme taşımış başka gazetecilere mi tepki koydu net değil. 

Bu açıklanmadığı için Adanahabermrk.com olarak soruyoruz.

ADANA BÜYÜKŞEHİR İLAN İLE DESTEKLEDİĞİ GAZETELER Mİ HAKSIZ ELEŞTİRİ YAPMIŞTIR?

Vatandaşın yaşadığı sıkıntıyı farklı yöne çekip Büyükşehir Belediyesini haksız şekilde eleştiren gazeteciler mi var? Varsa kimlerdir? 

Basına akredite uygulayan bir "Medya Planlanması"na sahip Belediyelerden olan Adana Büyükşehir Belediyesi bu gazetecilerin, gazetelerine ilan vermiş midir, vermiş ise bu güne kadar kaç defa ilan reklam vermiştir?

MHP İL BAŞKANI YUSUF KANLI'NIN BÜLTENİNİ HABERLEŞTİRENLERE Mİ TEPKİ KONDU?

Büyükşehir belediyesi yayınladığı basın bülteniyle, MHP il Başkanı Yusuf Kanlı'nın yayınladığı ilgili basın bültenini haberleştiren gazetecileri mi hedef almıştır?

Bu açıklanmalıdır

Kim gazetecilik yapmış, kim birilerinin doğruları için yalana sarılmıştır?

Adanahabermrk.com

Murat BERHUN