Ceyhan Belediyesi, bir süre önce açılışı gerçekleştirilen Yaşar Kemal Kadın ve Gençlik Yaşam Merkezi’nde anlamlı bir etkinliğe imza attı. Dünya edebiyatına seçkin eserler kazandıran ve adını altın harflerle yazdıran Çukurovalı Yaşar Kemal, 100. Yaş gününde kendi adını taşıyan merkezde anıldı. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Çukurova’nın bereketli topraklarında yetişmiş, Türk ve Dünya edebiyatının usta isimleri arasında yer almış Yaşar Kemal’i isminin verildiği merkezde anmanın heyecanını yaşadıklarını kaydetti.

PAMUK TARLALARINDAN DÜNYA EDEBİYATINA…

Etkinlikte Yaşar Kemal’in pamuk tarlalarından dünya edebiyatının seçkin isimleri arasına katılma süreci anlatılırken, yaşam öyküsünden de kesitler sunularak insanlığa örnek olacağına dair paylaşımlar yapıldı. Başkan Hülya Erdem, etkinlikte kendilerini yalnız bırakmayan Eğitim İş Ceyhan İlçe Başkanı Tayfun Bingöl’e, öğretmenlere ve değerli komşularına sonsuz teşekkürlerini sundu.

ETKİNLİKLER SÜRECEK

İşte Karataş Belediyesinin Borcu İşte Karataş Belediyesinin Borcu

Ceyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kadın ve Gençlik Yaşam Merkezi’nin ilçede ayrı bir hava estirdiğini dile getiren Başkan Hülya Erdem, “Çukurovamızın değeri Yaşar Kemal’in adını taşıyan merkezimizde 7’den 77’ye, tüm insanlarımızı kapsayan programlarımız, projelerimiz ve etkinliklerimiz hız kesmeden devam edecek” diye konuştu.