Göreve geldiği günden bu yana halkçı, sosyal demokrat belediyecilik doğrultusunda hareket eden Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’le ilçenin çehresi değişiyor.
Ceyhan’da Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın da desteğiyle 1000 gündür hizmet seferberliği başlatan Başkan Hülya Erdem, Ceyhan’ın tüm sorunlarını çözebilmek adına hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyor.

Ceyhan'da Asfalt Çalışması

“CEYHAN’A HİZMET YÜREĞİMİZ VAR”

Ceyhan Belediyesi’ndeki bin günlük hizmet seferberliğine vurgu yapan Başkan Erdem, Ceyhanlılara en iyi hizmeti sunabilmenin heyecanıyla dolu olduğunu, bu heyecanı yitirmeyeceğini kaydetti.

Ceyhan'da Altyapı Tamamlanıyor, Asfalt Seriliyor

Ceyhanlıların tümünü komşuları olarak değerlendiren ve hizmet seferberliğini kesintisiz sürdüreceklerini vurgulayan Başkan Hülya Erdem, “Ceyhanımızın asfalt sorununu çözebilmek için kolları sıvadık. 36 bin 250 ton asfalt döktük. 28 kilometre parke çalışması yaptık. Ceyhan, sağlıklı, temiz içme suyuna kavuştu. Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’la birlikte Ceyhanımızın tüm asbestli boruları değiştirildi. Artık Ceyhan’da su kesintisi yaşanmıyor. Artık Ceyhan’ın temiz içme suyu var. Artık Ceyhan’ın pırıl pırıl asfaltı var. Ceyhan’a hizmet etmek yürek ister, o yürek de bizde var” diye konuştu.