Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkan Vekili Cafer Esendemir, sevgi, dayanışma ve paylaşma duygularının yoğun şekilde yaşandığı bir ramazan ayını daha geride bıraktıklarını belirterek, “Bayrama ulaşmanın heyecanıyla her zamankinden daha çok dostluklarımızı güçlendirelim ve kırık kalpleri onaralım.” dedi.

ÇGC Yönetim Kurulu adına açıklamalarda bulunan Esendemir, “Bizden sonra gelecek evlatlarımıza bırakacağımız en güçlü miraslar, kardeşçe ve birlik beraberlik içerisinde kutlayacağımız bayramlarımız olacaktır. Bayramlar, bizi biz yapan ve özümüze güven veren müstesna günlerdir.  Böyle günlerde öksüzlere, yetimlere, yaşlılara, engellilere, yoksullara,  vatanımız uğruna canlarını feda eden şehit ailelerine gönül kapılarımızı açmalıyız, varlığımızı onlara hissettirmeliyiz. Bayram sevincimizi gönülden gönüllere taşımalıyız.” diye konuştu.

Esendemir şöyle devam etti; “Çukurova’nın bereketli topraklarında hep birlikte kardeşçe yaşıyoruz. Gerek koronavirüs, gerekse deprem felaketleri yüzünden ağır kayıplarımız oldu. Bütün acılara ve zorluklara rağmen kenetlenmesini bildik. Bayram sevincinin; yaşadığımız tüm acıları alıp götürmesini ve yerini aydınlık yarınlara açılan pencerelerdeki güneşe bırakmasını diliyoruz. Bu bayram küçüğün büyüğe saygısının, büyüklerin de küçüklere sonsuz sevgisinin en güzel örneklerini yaşayalım. Bayramınız kutlu, diliniz tatlı olsun."