Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi ile Çukurova Gazeteciler Cemiyeti arasında iş birliği protokolü imzalandı. İmzalanan protokol kapsamında Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kurtul Çakın İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aslı Sezgin Büyükalaca’yı makamında ziyaret etti. Ziyarete Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Yunus Emre Çekici ’de eşlik etti.
Protokol töreni öncesi konuşan Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kurtul Çakın, gerçekleştirilecek olan iş birliği çerçevesinde mesleki tecrübelerini eğitim gören ve ileride belki de aynı mesleği paylaşacak oldukları öğrencilere faydalı olmayı amaçladıklarını ifade etti. Çakın mesleki olarak birçok alanda öğrencilere katkı sunmayı amaçladıklarını dile getirdi.

Dekan Prof. Dr. Aslı Sezgin Büyükalaca ise Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nin eğitim verdikleri öğrencilerinin alanında çok önemli bir mesleki örgüt olduğunun altını çizerek öğrencilerin mesleki anlamda gerek teorik gerekse pratik olarak eğitim ve öğretimlerime bu iş birliğinin çok önemli bir katkı sunacağına inandıklarına işaret etti.
Yapılan konuşmaların ardından Dekan Büyükalaca ve ÇGC Başkanı Kurtul Çakın tarafından iş birliği protokolünü imzaladı.





