Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkan Cafer Esendemir ve Yönetim Kurulu üyeleri ile gazeteciler, Atatürk Anıtı’na çelenk koyup, saygı duruşunda bulundu. Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 84.yıldönümü nedeniyle anıta çelenk koyan ÇGC Yönetim Kurulu; O’nun ilke ve devrimlerinin bekçisi olma sözü verdi.

ÇGC Heyeti Atatürk Anıtı’nda

ÇGC Başkanı Esendemir, yönetim kurulu adına yaptığı açıklamada, ATA’mızın mavi gözlerinin ışığında, O’nun gösterdiği yolda, kutsal emanetinin sonsuza kadar yaşayacağını belirterek, “Bugün burada, ATA’mızın vefatının 84.yıldönümünde toplanmış bulunuyoruz. Aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyor, O’nun ilke ve devrimlerinin bekçisi olacağımızı bir kez daha ilan ediyoruz.

cgc-1

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, kitap ve defter sayfalarına sığamayacak kadar değerli bir devlet adamı ve büyük bir liderdir. Özgürlüğü ve bağımsızlığı Türk halkının karakteri haline getiren Atatürk, bugün hâlâ ilk günkü gibi büyük bir inançla anılıyorsa, bu duygu; onun ne kadar değerli bir lider olduğunu da gözler önüne seriyor” dedi.