31 Mart Yerel Seçimlerinden zaferle çıkacaklarını belirten Tanburoğlu, daha önce uzun yıllar kazanamadığımız belediyelerin bazılarını da kazanıp, büyükşehir belediye meclisinde çoğunluğu elde edeceklerini söyledi.

31 Mart Pazar Günü yapılacak olan yerel seçimler için herkesin içi rahat olsun. Hem sandık güvenliği hem de sandık çevresi güvenliği bakımından iyi çalıştıklarını ve hazır olduklarını söyleyen Tanburoğlu “Seçim güvenliğine ilişkin merkezde ve kırsalda görev alacak avukatlar, okul sorumluları, bilişim sorumluları ve sandık sorumluları eğitimlerini başarıyla tamamladık.   Seçim günü Adana’da 15 ilçede, 1016 okulda, 5150 sandıkta 5150 sandık görevlisi, 1016 okul sorumlusu,1016 bilişim sorumlusu, yeteri kadar müşahit ve 312 avukatla seçim güvenliğini sağlayacağız” diye konuştu.

Müzeyyen Şevkin Uyardı! “Madenlerimiz Peşkeş Çekilecek” Müzeyyen Şevkin Uyardı! “Madenlerimiz Peşkeş Çekilecek”

Başkan Tanburoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Pazar günü sandık başına gideceğiz. Bu önemli günde, her bir oy çok kıymetli ve her bir ses çok anlamlıdır. Oylarımıza sahip çıkarak, şehrimizin geleceğine, çocuklarımızın yarınlarına sahip çıkmış olacağız. Geleceği birlikte şekillendirmek için, sesinizi duyurmanız, oylarınızla yönetimde söz sahibi olmanız büyük önem taşımaktadır. Unutmayalım ki, demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarından biride seçimlerdir. Her birimizin vereceği karar, toplumsal kalkınmamızda, sosyal hayatta, yerel yönetimlerimizin güçlenmesinde ve şehrimizin daha yaşanabilir hale gelmesinde büyük bir etkiye sahiptir. Bu sebeple, tüm vatandaşlarımızı halkı önceleyen, halkı için çalışan, halkçı belediyecilik anlayışına destek vermeye davet ediyorum.”