Müzeyyen Şevkin Uyardı! “Madenlerimiz Peşkeş Çekilecek” Müzeyyen Şevkin Uyardı! “Madenlerimiz Peşkeş Çekilecek”

Adaylık açıklamasında olduğu gibi devir-teslim törenine de partililer yoğun katılım sağladı. Anıl Tanburoğlu, görevi devreden İl Eski başkanı Mehmet Çelebi’ye çiçek taktim etti.

CHP il binasında coşkulu bir şekilde gerçekleşen törene CHP Adana ilçe başkanları, eski ve yeni il yönetimi, kadın ve gençlik kolları başkanları ve yönetimlerinin yanı sıra yüzlerce partili katıldı. 

38. Olağan İl Kongresini tamamlayan CHP Adana’da Dr. Anıl Tanburoğlu, seçim kurulundan mazbatasını alıp, eski il başkanı Mehmet Çelebi’den il başkanlığı görevini devraldı.

Mehmet Çelebi: Yeni yönetimin yanındayız

İl Eski Başkanı Mehmet Çelebi şunları söyledi; “Geçmiş dönem çalışmalarımızı, deneyimlerimizi, birikimlerimizi yeni il başkanımız ve yönetimiyle paylaşarak elimizden gelen katkıyı sunmaya devam edeceğiz. Önümüzde hayati bir seçim var, bunun farkında olarak uygun çalışmaları yapacak ve yerel seçimlerde mutlaka başarıya ulaşacağız. Bu başarı için gerekli koşullar oluşmuş durumdadır. Adaylık açıklamasında, kongremizde ve bugün devir teslim törenimizde gördüğümüz şudur ki partililerimizde heyecan ve coşku giderek artmaktadır. Yeni il başkanımız Anıl Tanburoğlu ve yönetimine başarılar diliyorum” dedi.

38. Olağan İl Kongresini tamamlayan CHP Adana’da Dr. Anıl Tanburoğlu, seçim kurulundan mazbatasını alıp, eski il başkanı Mehmet Çelebi’den il başkanlığı görevini devraldı.

"Partimizin kapıları halka açık olacak"

Mehmet Çelebi ve yönetimine özverili çalışmalarından ötürü teşekkür eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Dr Anıl Tanburoğlu’da şu ifadeleri kullandı. “Devir- teslim törenine katılan bütün yol arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Yönetiminde gururla görev yaptığım büyüğüm, değerli hocamız ve başkanımız olan Sayın Mehmet Çelebi’den çok şey öğrendim. Yönetimi ile birlikte partimize çok önemli katkılar sağladığı için kendisine ve yönetimine şükranlarımı sunuyorum. Sayın Çelebi döneminde 2019 Yerel seçimlerinde önemli başarılar kazanıldı, partimize yakışır, çok verimli çalışma koşullarının olduğu bir parti binasını partimize kazandırıldı. Mehmet Çelebi başkanımızın şahsında bugüne kadar görev alan eski il başkanlarına ve yönetimlerine teşekkürü bir borç bilirim. Çıktığımız bu kutlu yolda biliyorum ki yükümüzün ağır. Sorumluluk bilinciyle çok çalışmamız gerektiğinin farkındayım. Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını Adana özelinde daha yukarılara taşımak, yeni oydaşlar kazandırmak, toplumsal muhalefeti örgütlemek ve önümüzdeki mahalli seçimlerde Adana’da büyükşehir belediyesi dahil olmak üzere en az 9 belediyeyi kazanmak için var gücümüzle çalışacağız. Benim siyaset anlayışımda “ben” yoktur, “biz” vardır. Parti binalarımız partililerimize ve halka sonu kadar açık olacak. Bütün yol arkadaşlarımızı mücadelemize omuz vermeye davet ediyorum. Bizler birlikte çalışırsak aşamayacağımız engel, kazanamayacağımız seçim yoktur. Umudu yitirmek veya azaltmak yerine umudu yeşertmek ve büyütmek için bu onurlu yola çıktık. Bize güvenen, desteğini esirgemeyen bütün yol arkadaşlarıma yürekten teşekkür eder, saygı ve sevgilerimi sunarım” dedi