Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu Başkanı (HAYKONFED) Nesrin Çıtırık; Adana’da sürdürmekte olduğu LOBİ çalışmaları kapsamında AK Parti İl Başkanı Tamer Dağlı’yı ziyaret etti ve yeni görevinde başarılar diledi.

Dağlı’nın yanı sıra; AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve İnsan Hakları Başkanı Ayşe Aktürk, İl Başkan Yardımcısı ve Mali ve İdari İşler Başkanı Mustafa Sercan Delice, İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Cihan Atmaca, İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Tanıtım Medya Başkanı Nurgül Gökalp, İl Yönetim Kurulu Üyesi Seyda Yıldız, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Abdullah Avcı ile İl Kadın Kolları Başkanı Hacer Söylemez katıldığı görüşme olumlu bir atmosferde gerçekleşti.

Özgür Özel'e Saldırı! Gözaltına Alındı Özgür Özel'e Saldırı! Gözaltına Alındı

Adana’da siyasi parti ayrımı yapmaksızın, kişi-kurum ve kuruluşları ziyaret ederek destek arayışlarını sürdüren Çıtırık; Hayvanların Yaşam Hakları noktasında var olan sorunların çözümüne yönelik görüş ve önerilerini toplumun tüm kesimlerine sunmaya çalıştıklarını dile getirdi.

Gerek Adana genelinde ve gerekse de ulusal ölçekte hayvan hakları için mevcut uygulamalar ve yasal durum için sorun ve çözüm önerilerini içeren raporu AK Parti İl Başkanı Tamer Dağlı ve Yönetim Kurulu üyelerine aktardıklarını dile getiren Nesrin Çıtırık; “Verimli bir ziyaret oldu. Gösterdikleri ilgi ve yakınlığa teşekkür ederiz. Görüşmeden umutlu ayrıldık” dedi.

Görüşmeye DOHAYKO Genel Sekreteri ve HAYKONFED Başkanı Çıtırık’ın yanı sıra;

KİHAYKO Başkanı Metin Yıldırım; Başkan Yardımcısı Mehmet Özdenvar, CANKOP Başkanı Sibel Seyitoğlu, DOHAYKO Üyesi Semine Uçaker ile Adana ve İlçeleri Koordinasyon Kurulu Üyesi Özgür Öcal katıldı.