Doğayla iç içe olan Çukurova Üniversitesi, sağlıklı yaşam ve bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması için Öğrenci Faaliyetleri Birimi’ne bağlı olarak kurulan Bisiklet Kulübü dünya turuna çıkan iki alman bisikletçiyi Balcalı Kampüsünde ağırladı.

Kampüs içinde bisiklet kullanımı yaygınlaştırmak ve sağlıklı yaşam amacıyla Çukurova Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Dairesi Başkanlığı Öğrenci Faaliyetleri Birimi’ne bağlı olarak kurulan Bisiklet Kulübü çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

ÇÜ Bisiklet Kulübü, Alman Bisikletçileri Ağırladı

Öğrenci, akademisyen ve personelin yoğun ilgi gösterdiği kulüp, dünya turuna çıkan Alman bisikletçi Jurian Trillıtzsch ve Tobias Haugeneder Adana'da oldukları günlerde Balcalı Kampüsünde misafir etti.

Alman Bisikletçiler Çukurova Üniversitesine Hayran Kaldı

Kampüsü ziyaret eden Alman bisikletçiler, Bisiklet Kulübü üyelerine deneyimlerini aktararak birde söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşi sonunda kulüp üyeleri Alman bisikletçilere Türk Bayrağı ve Atatürk baskılı tişört hediye etti.

Kulüp üyeleri ile birlikte bisikletle kampüs turu atan Alman bisikletçiler, Çukurova Üniversitesi Balcalı Kampüsüne hayran kaldıklarını belirterek, misafirperverlikleri için kulüp üyelerine teşekkür etti.