Aynı zamanda Adana Ticaret Borsası Başkanı olan ÇUFAŞ 2. Başkanı Şahin Bilgiç, Adana TÜYAP fuar merkezinin kapanmasının söz konusu olmadığını, aksine 2. holün yapımı için sermaye artırımı yapıldığını kaydetti.

BİLGİÇ "ADANA FUAR ALANIMIZI GELİŞTİRİYORUZ"

Adana TÜYAP Fuar Merkezinin milli bir servet olduğuna vurgu yapan ÇUFAŞ 2. Başkanı Şahin Bilgiç şöyle konuştu; 

"Adana fuar alanının kapatılması söz konusu değil. Aksine ÇUFAŞ olarak mevcut fuar alanımızın geliştirilmesi için 2. hol yapımı hedefimiz var. Bu amaçla sermaye artırımı da yapıldı. Fuar alanımızın daha geniş bir alana sahip olmasını amaçlıyoruz. Uluslararası Bölgesel Hava Limanının yanına uluslararası fuar merkezi yapımı konusu gündemimizde yok.  Zaten havalimanının tam yanında fuar alanı olması pek istenen bişi değil.

"FUAR ALANIMIZ BÖLGENİN KOLAY ULIŞABİLİR YERİNDEDİR"

Adana Fuar alanımız otoban bağlantılarıyla bölgenin kolay ulaşılabilir yerindedir. Maalesef, Söylemler bazen popülist olabiliyor. TOBB tarafından akredite olan ve desteklenen Fuar merkezimizin daha da geliştirilmesi için çabalarımızın sürdüğünü söyleyebilirim.

Amacımız Adana, Bölge ve Ülke ekonomisine katkı sağlayacak çalışmalara yön verebilmektir. Önümüzdeki süreçte de ÇUFAŞ olarak aynı doğrultuda çalışmalarımız sürecek”