Adanahabermerkezi.com

Güzelyalı Mahallesi Sosyete Pazarı alanında gerçekleşen şölen, çocukların neşesiyle renkleniyor.

Alan Doluyor, Eğlence Artıyor

Sabah saatlerinden itibaren alanı dolduran çocuklar; oyunlar, sürpriz etkinlikler ve birbirinden eğlenceli aktivitelerle keyifli anlar yaşıyor. Kahkaha ve oyun sesleri Çukurova’nın dört bir yanına yayılırken, aileler de çocuklarının mutluluğuna ortak oluyor.

Kar Eğlencesi ve Sürpriz Etkinlikler

Şölen kapsamında çocuklar için özel olarak hazırlanan kar eğlencesi, oyun parkurları ve çeşitli sürprizler yoğun ilgi görüyor. Gün boyu devam eden etkinlikler, çocuklara unutulmaz bir gün yaşatıyor.

Başkan Kozay’dan Davet

Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, etkinlik alanından yaptığı açıklamada tüm Çukurovalıları şölene davet ederek şu ifadeleri kullandı:

“Çukurova Çocuk Şöleni’nde 2. gün başladı. Alan doluyor, çocuklar eğlenceye katılıyor, kahkaha ve oyun Çukurova’yı sarıyor. Oyunlar, sürprizler, kar eğlencesi ve dopdolu etkinliklerle şölen tüm coşkusuyla devam ediyor. Hâlâ vakit var, siz de gelin.”

Vali Mustafa Yavuz'dan Toplantı: Adana’nın Huzuru İçin Koordinasyon Şart
Vali Mustafa Yavuz'dan Toplantı: Adana’nın Huzuru İçin Koordinasyon Şart
İçeriği Görüntüle

,Etkinlik Bilgileri

📍 Güzelyalı Mahallesi – Sosyete Pazarı
10.00 – 17.00

Çukurova Belediyesi’nin çocuklara özel olarak hazırladığı şölen, gün boyunca ücretsiz olarak devam edecek.