Meclis oturumunda gündem dışı söz alan CHP’li Meclis üyesi Çağkan İnan 5 Haziran Çevre günü nedeniyle duyarlılık çağrısı yaptı. İnan yenilebilir enerji vurgusu yaparak önerilerini aktardı.

CHP Çukurova Belediyesi Meclis Üyesi Çağkan İnan

ÖZDEMİR ELEŞTİRDİ, KAYA BİLGİLENDİRDİ

Daha sonra söz alan AK Parti grup Başkan Vekili Recep Özdemir Belediye Başkan Yardımcılarının atamasının yapıldığını medyadan öğrendiklerini belirtti.

Çukurova Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Recep Özdemir

Seyhan'dan Glüten İntolanslı Vatandaşa Kolaylık Seyhan'dan Glüten İntolanslı Vatandaşa Kolaylık

Özdemir “Başkan Emrah Kozay’ın nezaketini bildiğimiz için şaşırdım. Önce mecliste bilgilendirme yapılıp ardından medyaya servis edilseydi daha doğru olurdu” eleştirisini yaptı.

Çukurova Belediye Meclisi CHP Grup Sözcüsü Ozan Kaya

CHP Grup Başkan Vekili Ozan Kaya ise Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay’ın Ankara’da olması nedeniyle atama kararlarının tebliğinin ertelendiğini belirterek “Bu bilgilendirme yapılacaktı. Başkanımız Ankara’ya gidince ertelendi. Yapılması gereken bilgilendirme Başkan Kozay geldiğinde yapılacak. Bilgilendirmedeki gecikmenin tek nedeni Başkanımızın Ankara’da olması” dedi.

Çukurova Belediyesi Başkan Yardımcısı Cihan İldem

YENİ BAŞKAN YARDIMCILARI MECLİS ÜYELERİNİ SELAMLADI

Daha sonra Çukurova Belediye Başkan Yardımcılığına atanan Cihan İldem ve Uğur Can Doğan kürsüye gelerek Çukurova’nın gelişimine katkı vermek için çalışacakları mesajını verdiler.

Çukurova Belediyesi Başkan Yardımcısı Uğur Can Doğan

Doğan ve İldem Meclis üyelerini selamlarken diğer Başkan Yardımcısı Pınar Nazlı Ünlü ise Ankara’da olduğu için oturuma katılamadı.

Çukurova Belediye Meclisinde Kararlar oy birliğiyle alındı

MECLİSTE VATANDAŞIN SORUNUNUN ÇÖZÜMÜ İÇİN KARAR ALINDI

Meclis gündeminde ise önceki dönemden kalan ve mahkeme kararına ilişkin vatandaşa ödenmesi gereken paranın ödenmediği için icra takibine düşen meblağın ödemesine ilişkin madde oy birliğiyle kabul edildi.

Kaynak: 5ocakgazetesi.com

Editör: Murat BERHUN