Serinevler Spor Salonu'nda düzenlenen programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti ve MHP Adana Milletvekilleri, İl ve İlçe Başkanları, teşkilat mensupları, partililer ve vatandaşlar katıldı. Şölen havasında gerçekleşen programda Cumhur İttifakı Adana adayları gövde gösterisi yaptı.
 
ADANALI HİZMET BEKLİYOR

Adana’yı bir dünya kenti yapmak için yola çıktıklarını belirten Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, “Allah’ın izni ve milletimizin desteği ile 1 Nisan sabahı Adana’da yepyeni bir başlangıç yapmak için Cumhur İttifakı’nın onurlu mensupları olarak kader birliği yaptık. Adanalı hizmet istiyor. Artık bu şehrin gelişmesini ve ilerlemesini istiyor. Bu şehri yıllardan beri beklediği hizmetle buluşturmak için yola çıkıyoruz. Geleceğe umutla bakan bir Adana için hazırız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz silah arkadaşlarının bizlere emanet bıraktığı bu mübarek topraklarda aklın, bilimin ve tecrübenin ışığında özlenen ve beklenen tüm hizmetleri yapmak için büyük bir enerji ve çaba göstereceğiz.” şeklinde konuştu.

Cumhur İttifakı Adaylarına Görkemli Tanıtım

ADANA İÇİN PROJELERİMİZİ ÇOK YAKINDA AÇIKLAYACAĞIZ

Çok yakında projelerini bir basın lansmanı ile açıklayacağını duyuran Başkan Kocaispir, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Yüreğir’de başlattığımız kentsel dönüşüm hamlesini tüm Adana sathına yayacağız. Artık bir kâbusa dönüşen ulaşım konusunu tüm kurumlarımızla işbirliği içinde çözüme kavuşturacağız. Adana’mızın incisi Seyhan Baraj Gölü ve Seyhan Nehri’ni tüm taraflarla görüşerek hemşehrilerimizin keyif alacağı özel yaşam mekânlarıyla donatacağız. Şehrimizi gençlerin, kadınların, çocukların hayatlarına değer katan çağdaş mekânlarla donatacağız. İnsan odaklı hizmet anlayışı ile karar alma süreçlerinde tüm hemşerilerimizin söz sahibi olacağı bir yönetim tarzını benimseyeceğiz. İstişareyi ve ortak aklı bu şehre egemen kılacağız. Hesap verebilirlik ve şeffaflık en büyük güzümüz olacak. Ekonomik imkânları rasyonel kullanarak bu şehirde bir hizmet seferberliği başlatacağız. Tevazu ve çalışkanlık en temel ilkelerimiz. Kimlik siyasetini ve her türlü ayrımcılığı reddediyoruz. Toplumun her kesiminin ve herkesin kendini iyi hissettiği bir yönetim anlayışını benimsiyoruz.” 

ONURUYLA ÇALIŞAN BAŞIMIZIN TACIDIR

Adana Büyükşehir Belediyesi’nden çıkartılan binlerce mağdur işçinin sorunlarına da değinen Kocaispir, “Sırf siyasi görüşünden dolayı, sırf onlar gibi düşünmediği için ekmekleriyle oynanan değerli kardeşlerimizin durumlarını tekrar gözden geçireceğiz ve Allah’ın izni ile onların mağduriyetlerini gidereceğiz.” dedi.  Adana Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına seslenen Kocaispir, “Her biriniz helal lokma peşinde koşan kardeşlerimizsiniz. Onuru ile çalışan başımızın tacıdır. Yüreğir Belediyesi’nde hiçbir arkadaşımızı incitmedik. Bizimle beraber halka hizmet etmek için yol yürüyen değerli kardeşlerimiz müsterih olsunlar, hiçbir baskıya boyun eğmesinler. Allah’ın izni ile yeni dönemde hep beraber Adana’ya hizmet etmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Mustafa Tunç “23 Nisan, Milletimizin Egemenliğini İlan Ettiği Tarihtir” Mustafa Tunç “23 Nisan, Milletimizin Egemenliğini İlan Ettiği Tarihtir”

ELİTAŞ: “HER TARAF BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, 31 Mart'taki seçimlere giderken Adana'da 15 ilçe, bir büyükşehir belediyesi olmak üzere 16 sandıkta da Cumhur İttifakını çıkaracaklarını ifade etti. Büyükşehir Belediye Meclisi'ndeki 76 kişiden 51'nin Cumhur İttifakının olduğunu aktaran Elitaş, şunları söyledi: “51 büyükşehir belediye meclisi seçtiysek, Cumhur İttifakı güçlü iki çoğunluğa sahipse demek ki bizim belediye başkan adaylarımız için mahalle mahalle ev ev kapı kapı dolaşıp Cumhur İttifakı adaylarımıza oy vermemiz gerekir. Birini birinden ayırmamız mümkün değil. Birini birinden farklı düşünmemiz söz konusu değil. Nasıl ki Adana Büyükşehir bizim için önemliyse Pozantı da bizim için önemli, her taraf bizim için önemli. Tüm belediye başkan adaylarımız için Cumhur İttifakında oyları toparlayabilmemiz için gayret göstermemiz gerekir.”

ÇELİK: “YEREL SEÇİMLERE DAMGAMIZI VURMAYA HAZIRIZ”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik de Adana için tarihi günlerden birini yaşadıklarını söyledi. Cumhur İttifakının milli birlik ve beraberlik ittifakı olarak kurulduğunu vurgulayarak, bugüne kadar omuz omuza yürüdüklerini, büyük işlere imza attıklarını anlattı. Kenti, yerel yönetim alanında da daha güçlü hizmetlere kavuşturmak için hazır olduklarını dile getiren Çelik, “Hep beraber, Seyhan ve Ceyhan nehirleri gibi bereketli Çukurova'yı daha da bereketli hale getirmek için kolları sıvamaya, yerel seçimlere damgamızı vurmaya hazırız, kararlıyız.” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı ve MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı’nın birlik ve beraberlik vurgusu yaptığı toplantıda MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı da MHP’nin 55. kuruluş yıl dönümünü kutlayacaklarını dile getirerek, “İnşallah nice 55 yıllara, başarıyla nice uzun yıllara diyorum.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından tanıtılan Cumhur İttifakı ilçe belediye başkan adayları şöyle:

  • Seyhan: Erdal Hatipoğlu
  • Yüreğir: Halil Nacar
  • Çukurova: Firdevs Cingözler
  • Sarıçam: Bilal Uludağ
  • Kozan: Mustafa Atlı
  • Ceyhan: Erol Kahraman
  • Pozantı: Ali Avan
  • Tufanbeyli: Ekrem Keçe
  • Aladağ: Mustafa Akgedik
  • Feke: Ahmet Şener
  • Yumurtalık: Aydın Kütükoğlu
  • Karaisalı: Bekir Şimşek
  • Karataş: Necip Topuz
  • Saimbeyli: Vedat Cengiz
  • İmamoğlu: Mehmet Aydın Kangur