Türkiye'yi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı heyecanı sardı. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün temellerini attığı Türkiye Cumhuriyeti'nin ilanının üzerinden tam 100 yıl geçti. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. Yılı için tüm yurtta tören ve etkinlikler devam ederken, millî bayramlarda unutulmaz etkinlikler gerçekleştiren Bahçeşehir Koleji de, bu coşkuya yakışır hazırlıklar yaptı.

Bahçeşehir Koleji Adana Kampüsü yöneticileri ve eğitim kadrosunda yer alan öğretmenlerin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için bu kapsamda hazırladığı etkinliklerin ilki M1 Alışveriş Merkezinde gerçekleştirildi.

Okul Müdürü Önder Mercanlı ve öğretmenlerin katılımıyla alışveriş merkezinde Türk bayraklarıyla bando geçidi yapan öğrencilerin gösterisi, büyük bir ilgiyle izlendi. Geçit töreni sonunda "Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun" pankartı açan Bahçeşehir Koleji öğrencilerinin bu gösterisini, alışveriş merkezi ziyaretçileri cep telefonlarıyla kayıt altına almayı ihmal etmedi.

Bahçeşehir Koleji Adana Kampüsü, Cumhuriyetin ilanının 100. Yıldönümü kutlamaları kapsamında öğrencilerin katılımıyla özel bir gösteriye imza attı.

“Kurtuluş destanının gururunu ve heyecanını yaşıyoruz”

"Nasıl Bir Demokrasi Nasıl Bir Cumhuriyet" Paneli "Nasıl Bir Demokrasi Nasıl Bir Cumhuriyet" Paneli

Kampüs Müdürü Önder Mercanlı, dünya durdukça Türkiye Cumhuriyeti'nin var olacağını belirterek, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde yazılan kurtuluş destanının gururunu, heyecanını ve bu destanın varış noktası olan Cumhuriyetimizin ilanının 100. Yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığıyla aydınlanıyor. Gençlerimize, çocuklarımıza iyi bir eğitim verir, ilim ve bilimle donatılan gençler yetiştirebilirsek, işte o zaman Mustafa Kemal Atatürk’ün göstermiş olduğu muasır medeniyet düzeyine ulaşırız. Bahçeşehir Okulları olarak bizler de bu inançla Cumhuriyeti yaşatacak olan gençleri yetiştirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Yaşasın Cumhuriyet." dedi.