DAİMFED (Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu) olarak İnşaat Sektörünün temsilcilerini ve paydaşlarını bir çatı altında toplayarak, müteahhitlik hizmetlerinin uygulanması sırasında çıkacak güçlüklerle olumlu sonuçlar almak için görevler yüklenmek, sivil toplum faaliyetlerinin etkinleştirilmesi, geliştirilmesini sağlamak ve bu konuda çalışmalar yaparak önemli sosyal projelere imza attı.

DAİMFED HIZ KESMİYOR

Yeni Doğan Bebek Nasıl Yatırılmalı? Ne Tip Yatak Tercih Edilmeli? Yeni Doğan Bebek Nasıl Yatırılmalı? Ne Tip Yatak Tercih Edilmeli?

Çalışmalarını ve faaliyetlerine hız kesmeden devam eden DAİMFED kurum olarak yeni hedefler koydu. Bunların başında Konfederasyon olmak geliyor. Kuruluşundan bu yana yeni derneklerin katılımıyla çoğalarak yol alan DAİMFED Konfederasyon olma yolunda önemli mesafeler kat etmiş bulunmakta. DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu ve DAİMFED Genel Başkan Vekili Faruk Bozkurt, DAİMFED Genel Başkan Yardımcıları Sayım Azmaz, Nadir Vurankaya, Hilmi Tümer, Nihat Dizman, Kemal Bekaroğlu, Abdullah Ulucan, DAİMFED Siyasi-Hukuk İşler Başkanı Tamer Gülcan, DAİMFED İstanbul Şube Başkanı Tarkan Tüzmen, DAİMFED Genel Sekreteri Enes Yılmaz, DAİMFED Mali-İdari İşler Başkanı Nurullah Hamidi, DAİMFED Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan Kemali Ünal, Murat Yalçın Şeker, DAİMFED İnsan Kaynakları Başkanı Özcan Güngör, DAİMFED Basın Sosyal Medya İletişim Başkanı Ahmet Yerdelen, DAİMFED Arge Başkanı Barış Yıldırım, DAİMFED Kentsel Dönüşüm-Mevzuat Başkanı Timuçin Güvercin, DAİMFED Teknik Müşaviri Prof. Dr. Ahmet Beycioğlu, DAİMFED Hukuk Müşaviri Av. Selim Aslan’ın katıldığı toplantıda alınan kararlarla yeni çalışma döneminde yapılacak işler ele alındı.

DAİMFED’DE HEDEF KONFEDERASYON 

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu yaptığı açıklamada; “DAİMFED olarak sektör temsilcisi ve paydaşlarımızın ilgisi bizlere gösterdiği teveccüh onur verici. Bizlerde çalışma arkadaşlarımızla birlikte kendimize hedefler koyduk, Artık Federasyonun bile yetersiz kaldığını gördük. Bu doğrultuda konfederasyon kurma hedefimizi ve çalışmalarımızı öne aldık. Ayrıca yeni çalışma döneminde yaşadığımız deprem felaketinin yaralarının sarılması ve geleceğe daha güvenli bakmak adına Kentsel Dönüşüm çalışmalarımıza hız verme kararı aldık. Bu konuda kamu kurumları ile istişarelerimiz sürmektedir. Artık kurumsal olarak Müteahhitlik yapmak sınırlandırıldığından vatandaşlarımız daha güvenli bir şekilde yerinde dönüşüm ve kentsel dönüşüm olarak yuvalarının yapımı için anlaşmalar yapabileceklerdir. Bu arada geçtiğimiz günlerde yeni seçilen Belediye Başkanlarımızla görüşerek çalışma programları yaptık. Dolayısıyla Kentsel Dönüşüm konusunda İktidarın sağladığı imkanlar, Belediyelerin bu konudaki karalılıkları biz sektör temsilcilerinin de hazır olmamız ülkemiz için Adana mız için her şeyin güzel olacağı anlamı taşıdığına inanıyorum.” İfadelerinde bulundu. 
 

Editör: Murat BERHUN