Adanalı iş insanlarına ve kentin ekonomisine değer katan her iş kolundan hemşerileriyle bir araya gelen ve onlara her alanda elinden gelen desteği sağladığını ifade eden MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, beraberinde MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Firdevs Cingözler ile DAİMFED (Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu) nu ziyaret ederek, “Adana için düşünen, tasarlayan, üreten her sektörü, her STK'yı; her insanımızı önemsiyor ve dinlemeye devam ediyoruz. Bu anlamda DAİMFED’in görüşlerini önemsiyoruz.” Dedi.

‘CUMHUR İTTİFAKI BÜYÜK BİR UYUM İÇİNDE’
Diğer yerlerde olduğu gibi Adana’da da MHP ve Cumhur İttifakı’nın büyük bir uyum, kararlılık ve azimle çalıştıklarını görmekten memnuniyet duyduğunu ifade eden MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Firdevs Cingözler; “İnanıyorum ki Adana’da, Sayın Genel Başkanımızı ve Sayın Cumhurbaşkanımızı memnun edecek güzel sonuçlar alacağız. Görünen o ki Cumhur İttifakı’nın bayrağı Adana’da en yükseklerde dalgalanacak, Cumhur İttifakı taçlanacak.” şeklinde konuştu. Müteahhitlerden destek isteyen Cingözler; “Daha yaşanabilir bir Çukurova için hazırladığımız projelerle Cumhur İttifakı’nın zaferi için destek istiyoruz. Çukurova’nın her yönden gelişip kalkınması adına el ele omuz omuza vereceğiz ve bu seçimi birlikte kazanacağız” şeklinde konuştu.

Mustafa Tunç “23 Nisan, Milletimizin Egemenliğini İlan Ettiği Tarihtir” Mustafa Tunç “23 Nisan, Milletimizin Egemenliğini İlan Ettiği Tarihtir”

DAİMFED MHPli Yusuf Kanlı ve Cingözler'i Ağırladı

‘HER ŞEY ADANA VE ADANA’LI İÇİN’
DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu; “Ülkemiz ve Adana yaklaşan yerel ve mahalli idareler seçiminde Siyasi temsilcilerimizi geçmişte olduğu gibi ağırlıyoruz. Bu doğrultuda MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Ak Parti Çukurova İlçe Başkanı Cemal Akın, MHP Çukurova İlçe Başkanı Umut Kapucugil ve Partililerle bir araya geldik. Başkanımıza ve Başkan Adayımıza öneri, dilek ve temennilerimizi ilettik. Ayrıca öncülüğünü yaptığımız ‘Halkın Talepleri Platformu’ nda ele aldığımız konuları çözümleriyle birlikte sunuyoruz. 
Cingözler'in Çukurova halkına verdiği hizmet sözleri ve çalışmalarıyla, adını sıkça duyurduğu bir gerçek.  Ayrıca Adana'nın ilk kadın Belediye Başkanı olma konusunda iddialı olduğunu gördük, başarılar diliyoruz. DAİMFED olarak yapılan her şeyin gayretin Adana ve Adanalı için olduğunu umarız hayırlara vesile olacak sonuçlara ulaşırız.” Açıklamasında bulundu.