DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Ali Demirçalı, Sayım Azmaz, Tamer Gülcan, Nurullah Hamidi, Seyfettin Can, Enes Yılmaz, Barış Yıldırım, Murat Yalçın Şeker ve Taner Tümer Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü Halit Ergin ve Birim Müdürlerinden deprem sonrası gelişmeler ve yapılması gereken idari işlemler hakkında bilgi aldılar.

DEPREM SONRASI İŞİ SIKI TUTMAK ZORUNDAYIZ

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu gerçekleştirdikleri ziyaretle alakalı olarak açıklamasında; “Yaşadığımız Asrın felaketi bu depremlerden sonra gerek Adana Bölgemizde gerekse diğer 10 Vilayeti kapsayan yardım çalışmalarımızdan sonra artık ne olmalı neler yapılmalı noktasındayız. Bu doğrultuda her bireyimizin konumuna göre işi sıkı tutması gerekiyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğümüzün orta ve ağır hasarlı Binaları tespit etme çalışmaları sürmektedir. Müdürlüğümüzle birlikte İş birliğimiz ve DAİMFED olarak tüm gayretlerimiz sürmektedir. Bu arada belirtmemiz gerekiyor ki Müdürümüz Halit Beyin bilgi birikim ve tecrübeleri sayesinde önemli bürokratik adımlarda atılmıştır. Bu gelişmelerde sektörümüze rahatlık ve kolaylıklar sağlamıştır.” İfadelerinde bulundu.

DAİMFED'ten, Çözüm İçin Çevre Şehircilik İl Müdürlüğüne Ziyaret

DAİMFED VE SEKTÖRÜ ÖNEMSİYORUZ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü Halit Ergin açıklamasında; “Kurum olarak en önemli iş ortağımız olan İnşaat Sektörü ve temsilcileri Müteahhitlerimizi ve Karslıoğlu Başkanın önemli gayretleri ile DAİMFED çatısı altında olmalarını önemli buluyoruz. Bu ziyarette ve sonrasında istişarelerimiz sürecektir. Şu an ağır hasarlı ve orta hasarlı binaların tespiti noktasında çalışmalarımız sürmekte, akabinde yeni binalar inşasında Müteahhitlerimiz dolayısıyla DAİMFED le iş birliğimiz devam edeceğini umuyorum. İnşallah bir daha böyle felaketler yaşamayız ve süreci hep birlikte yaraları sararak aşarız.” Dedi.