Spor

Demirspor için büyük fırsat

Abone Ol

 

 

Adana Demirspor'da  bugün oynanacak olan Bucaspor maçının hazırlıkları tamamlandı.  Dün ter idmanını yapan mavi lacivertliler maç saatini beklemeye başladı. Adana demirspor maç saatini beklerken, diğer maç sonuçları ise iştah kabartan cinstendi. Zira, Adana Demirspor'a öyle bir fırsat geldi ki, Bucaspor'u yendiği takdirde dokuncu sıradan beşinci sıraya oturacak.

İlk altı içinde yer almak isteyen mavi lacivertliler böyle fırsatı kaçırmak istemiyor. Yapılan çalışmalar buna yönelikti. Bucaspor'un kaliteli futbolculardan oluşmasına rağmen Adana Demirspor'da bunu iyi değerlendirmek istiyor. Bucaspor maçı kazanıldığı takdirde Demirspor'un aşağı takımlarla işi kalmıyor aksine play-off için büyük umut besleyecek.

-------------------------

Berat'ın ağrıları vardı

Takımın stoperlerinden Berat'ın son güne kadar ağrıları vardı. Ancak idmanlara katılan başarılı stoper ayağını denedi. Maç saatine kadar durumu gözden geçirilecek olan Berat, Buceaspor maçında oynamak istiyor. Mehmet Batdal gibi önemli oyuncuların olduğu Bucaspor takımına karşı forma giymek isteyen Berat ile ilgili son kararı teknik direktör Mustafa Uğur verecek.

-------------------

Kaleci Ramazan güven veriyor

Ankaragücü maçında elde edilen galibiyette pay sahibi olan Ramazan, güven vermeye başladı. Kalesinde devleşen Ramazan, Buca maçında takımın önemli silahlarından olacak. Ramazan,"Bucaspor karşısında mutlaka galip gelmemiz gerekiyor. Bu anlamda takım olarak hazırız. Takım arkadaşlarıma güveniyorum."dedi.

----------------------------

Hakem  İstanbul bölgesi

Adana Demirspor-Bucaspor karşılaşması bugün 19.00'da başlayacak. Bu karşılaşmayı İstanbul bölgesinden Mete Kalkavan yönetecek. Yardımcılıklarını ise Ankara bölgesinden Erdinç Sezetam ile İstanbul bölgesinden Ceyhun sesigüzel yapacak. Orta hakem Mete Kalkavan daha önce Adanaspor-Demirspor derbi maçını yönetmişti ve bu maç 1-1 sona ermişti.

--------------------

Keremcan temkinli

Sol tarafın değişmez ismi Keremcan, Bucaspor maçı öncesinde hayli temkinli. Zorlu haftalara girdiklerinin altını çizen Keremcan, en önemli maçın en yakın maç olduğunu söyledi. Şu an sadece Bucaspor maçını düşünmek zorunda olduklarını anlatan Keremcan,"90 Dakikayı çok iyi kullanacağız. Mutlaka son ana kadar destek çok önemli.  Taraftarımızın desteğiyle bu işi mutlaka başaracağız."dedi.