Spor

Demirspor İstanbul yolcusu

Abone Ol
Sabah uçağı ile İstanbul’a uçacak olan Adana Demirspor’da teknik direktör Mustafa Uğur, oyuncularına son idmanı dün yaptırdı. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda teknik direktör Mustafa Uğur, özellikle kanat ortalarına gol çalışması üzerinde durdu.


Cumartesi 14.00’da oynanacak olan maç TRT W,web kanalında yayınlanacak. Adana Demirspor’da Rostand’ın cezası sona ererken kadroya dahil edildi. Böylelikle kimin 18 dışı kalacağı ise merak konusu oldu. Futbolcuların dünkü idmanda isteksiz olduğu gözlemlendi. Özellikle de yapılan ortaların isabetsizliği de dikkatlerden kaçmadı.


Junıor isteksiz…


Takımın Brezilyalı golcüsü Junıor’un isteksiz olduğu görüldü. Antrenmanda bu hali dikkatlerden kaçmıyor. Sezon başından formsuzluğu ile dikkatleri üzerine çeken Junıor, bir türlü istenilen düzeye gelemedi. Son oynanan Kahramanmaraşspor maçında da isteksiz görünen Junıor’u teknik direktör Mustafa Uğur ikinci yarıda oyundan almak zorunda kalmıştı. Aynı isteksizlik antrenmanlarda da devam ediyor.


Deplasman galibiyeti yok


Mavi lacivertlilerin ligde deplasman galibiyeti yok. Şimşek, şimdiye kadar 3 galibiyet aldı ve bunları 5 Ocak Stadı’nda elde etti. Demirspor dış sahada şimdiye kadar 7 maça çıktı. 7 Maçta hiç galibiyet alamayan mavi lacivertliler 4 galibiyet elde ederken 3 de yenilgi aldı. Bu durum karşısında en azından deplasman galibiyeti almak isteyen Şimşek, bunla beraber galibiyet serisi de yapmak istiyor.