Spor

Demirspor'da İBB maçı hazırlıkları

Abone Ol

Tek idman yapan Şimşek’te teknik direktör Ercan Albay, talebelerine yarım sahada çift kale maç yaptırdı. Kontrol pas niteliği de taşıyan çift kalede futbolcuların moralli ve istekli oluşu ayrıca teknik heyete moral verdi. Yapılan çift kale maçında Rostand, Junıor, Erçağ ve Mehmet Eren’den oluşan yeşil takım ezici üstünlük sağladı.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Jeneriklik goller

Yapılan çift kalede görsellik ön plandaydı. Önce Mehmet Eren, ardından Junıor, Efe ve Erçağ jeneriklik gollere imza attılar. Atılan bu goller alkış alırken kalede duran Şener’e ise arkadaşları şaka yoluyla takıldılar. Bunun yanı sıra ise beyaz takımda yer alan Yusuf’un iki kez kendi kalesine gol atması Şener’i sinirlendiren diğer noktaydı. Junıor’un gelen ortayı gelişine, Mehmet Eren’in ise röveşata gol atması idmanın en güzel görseliydi.

-----------------------------------------------------------------------------------

Hakem İzmir bölgesinden

Yarın oynanacak olan Adana Demirspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasını İzmir bölgesinden Kutluhan Bilgiç yönetecek. Kutluhan Bilgiç son olarak PTT 1.liginde 8 Mart tarihinde Orduspor-Denizlispor maçını yönetti ve bu maçı ev sahibi takım 3-0 kazandı. Kutluhan Bilgiç’in yardımcılıklarını ise Sakarya bölgesinden Ömer Faruk Yeşil ile Ardahan bölgesinden Özgür Ertem yapacaklar.

---------------------------------------------------------------------------------