Mersin’de 40 yıldır hizmet veren HYUNDAİ Derya otomotiv yurt genelinde hizmet veren 59 bayii arasında birinci oldu. Derya Otomotiv Mersin’de 40 yıldır hem satış hem de servis hizmeti sunuyor. HYUNDAİ Derya Otomotiv Genel Koordinatörü Yeşim Kış Akçer, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Derya Otomotiv olarak Türkiye genelinde büyük bir başarıya imza attıklarını kaydetti.
Türkiye geneli 59 bayi arasında tüm kriterlerde tam puan alarak birinci olduklarına dikkat çeken Akçer, “Bu başarı tüm Mersin’indir. Türkiye’de en çok vergi veren ilk 5 il arasında yer alan Mersin’de ekonomiye ve tanıtıma olan katkımızdan dolayı da ayrıca mutluyuz” dedi.
TÜM SATIŞ KRİTERLERİNDE BİRİNCİ…
Derya Otomotiv Satış Müdürü Ender Önal,ise, sektörün içinde yıllardır hizmet sunan Hyundai Derya Otomotiv ekibinin çok tecrübeli olduğuna işaret etti. Satış ile başlayıp servis ile devam eden hizmetlerine ek olarak vatandaşlara sigorta hizmetini de sunduklarını söyleyen Önal, “Halkımızın memnuniyeti bizim başarımız oluyor, Türkiye genelinde 59 bayi içerisinde tüm satış kriterlerinde ilk çeyrek sonunda tam puan alarak birinci olduk. Başta genel koordinatörümüz Yeşim Kış Akçer olmak üzere ilk satıştan servis hizmetine kadar emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim” diye konuştu.