5ocakgazetesi.com

Başkan Doğan, çiftçilerin sesi olmanın ve sorunlarını en doğru şekilde yetkililere aktarmanın en büyük sorumlulukları olduğunu vurguladı. Tarımın sürdürülebilirliği için su kaynaklarının verimli kullanımı ve üretim maliyetlerinin düşürülmesi gibi konuların önemine dikkat çeken Doğan, sektörün geleceği için iş birliği ve ortak aklın gerekliliğini bir kez daha dile getirdi.

Toplantıya Ziraat Odası başkanları, yönetim kurulu üyeleri, muhtarlar ve çiftçiler de katıldı. Çiftçilerin karşılaştığı zorluklara yönelik çözüm önerilerinin paylaşıldığı görüşmede, tarımsal üretimin sürdürülebilirliği için çeşitli değerlendirmeler yapıldı.

DSİ Genel Müdür Yardımcısı Faruk Fıratoğlu'ndan Tarımsal Sulama ve Kuraklık Ziyareti
DSİ Genel Müdür Yardımcısı Faruk Fıratoğlu'ndan Tarımsal Sulama ve Kuraklık Ziyareti
İçeriği Görüntüle

Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Akın Doğan, tarımın geleceğini güvence altına almak ve Çukurova’nın bereketli topraklarını korumak için çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini ifade etti.