Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Adana İl Başkanlığı, DEVA Partisi Genel Merkez Halkla İlişkiler Başkanlığının Türkiye genelinde eşzamanlı olarak uyguladığı DEVA Parkta Etkinliğini ilk olarak Adnan Menderes Bulvarı'nda gerçekleştirdi.  DEVA Partisi Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık, il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Adnan Menderes Bulvarı'nda, broşür dağıtımı gerçekleştirerek, çay - kahve ikramı yaparak vatandaşlarla buluştu. 

DEVA Partisi Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık yaptığı açıklamada, "Genel Merkez Halkla İlişkiler Başkanlığımızın Türkiye'mizin bütün illerinde organize ettiği DEVA Parkta programımızı, bizde Adana'mızın farklı noktalarında gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Bugün Adana İl Başkanlığı olarak Adnan Menderes Bulvarı'nda vatandaşlarımızla buluşurken, Seyhan İlçe Başkanlığımız Tellidere'de Fatih Sultan Mehmet parkında, Atatürk Parkı'nda ve Merkez Parkında vatandaşlarımızla buluştular.

Bu hafta içerisinde Çukurova İlçe Başkanlığımız Doğal Park ve Hayalparkta vatandaşlarımızla bir araya geldiler. Ceyhan İlçe Başkanlığımız, Ceyhan Atatürk Parkı olmak üzere bu hafta parklarda Ceyhanlı hemşehrilerimiz ile etkinlikte bir araya geldiler. Yüreğir İlçe Başkanlığımız Atakent 15 Temmuz Şehitleri Parkı'nda etkinlik yaptılar. Sarıçam İlçe Başkanlığımız, Bayraklı Park ve Şehit İslam Akyüz Parkı'nda etkinlik düzenlediler. Yumurtalık ilçe teşkilatımız Yumurtalık sahil şeridinde halkımız ile bir araya geldi.” Dedi.
Yapılan tüm etkinliklerin sonucunda binlerce Adanalı ile temas kurduklarını dile getiren Kısacık, “Vatandaşımızın hem Genel Başkanımız Sn. Ali Babacan’a hem de Deva Partisi kadrolarına ilgisinin ve güvenin tam olması bizi ziyadesi ile mutlu etmiştir.” İfadesini kullanan Sadullah Kısacık; Seçimden önceki son yaz düsturu ile tüm yaz sezonu boyunca sahada olacaklarını ve Adanalılara DEVA Partisi'ni ve Genel Başkanımız Ali Babacan'ı her zaman anlatmaya devam edeceklerini." Söyledi.