Flaş... Hüseyin Sözlü MHP'den İhraç Edildi Flaş... Hüseyin Sözlü MHP'den İhraç Edildi

27 Nisan 2021’den bu yana partinin Yüreğir İlçe Başkanlığı görevini yürüten Hamza Milli, asaleten DEVA Partisi Adana İl Başkanlığı’na atandı. Vekaleten il başkanlığı görevini yürütmekte olan Mustafa Oğuz Yiğit, Adana İl Başkanlığına atanan Hamza Milli'ye il ve ilçe teşkilatlarının huzurunda gerçekleştirilen il başkanlığı devir teslim töreniyle görevi devretti.    
DEVA Partisi Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık, 14 Mayıs genel seçimlerinde adaylık süreci için başkanlıktan istifa etmişti. Kısacık’ın istifasıyla boşta kalan başkanlık görevini, genel merkez tarafından yapılan atamayla il başkan yardımcılarından Mustafa Oğuz Yiğit, 19 Mart itibariyle vekaleten başkanlık görevini üstlenmişti. 

Hamza Milli Kimdir?
1982 yılında Adana’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimlerini Adana’da ikmal eden Milli, üniversite eğitimini ABD’nin West High School’da Kamu Yönetimi Bölümünü bitirerek tamamladı. 80 yılı aşkın süredir narenciye üretimi yapan ailesinin ihracat işlerini de yürüterek iş hayatını devam ettirmektedir. 
DEVA Partisi Adana Teşkilatı’nın kurucu kadrosunda yer alarak siyasete adım atan Milli, 2021 yılından il başkanlığına atandığı 31 Ekim 2023 tarihine kadar Yüreğir İlçe Kurucu Başkanı olarak siyasi faaliyetlerini sürdürmüştür.