Diş hekimlerinin ağız diş sağlığını korumanın yanında aslında ‘Gülüş Tasarımcısı’ olarak ‘Modern diş hekimliği’ yaptıklarını söyleyen Türk Diş Hekimleri Birliği (TDB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler, yaptığı açılış konuşmasında “Teknolojinin hızla gelişmesinin en çok modern tıbbın işine yaradığı gözler önündedir. Diş hekimliği de son yıllarda bundan fazlasıyla nasibini aldı. Modern diş hekimliğinde kullanılmakta olan tedavi yöntemlerinin başında geleneksel olarak kullanılan köprü ve proteze alternatif olarak implant diş tedavisi geliştirildi ve yaygın olarak kullanmaktayız. Hem sağlık hem de kozmetik açıdan sorun oluşturan eksik dişler; implant tedavisi uygulanarak hasta memnuniyetini arttırdığı gibi bizleri de mutlu etmektedir. Uyguladığımız tedavi yöntemleri ile estetik dişler ve güzel gülüşleri yakalıyoruz.” dedi.

Diş Hekimlerine “Klinik Yönetiminde 13 Altın Metot” Anlatıldı

BU DÖNEMDE ADAYIZ DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUZ

Yaklaşan oda seçimleri hakkında bilgi veren Başkan Dt. Güler, “Bu ayın 20-21’nde odamızın çoğunluk aranmayan genel kurul ve seçimi vardır. Katılımınız önemlidir. Bu dönemde de bizlere destek vermenizi bekliyoruz. Yeni dönemde Dt. Fatih Güler, Dt. Metin Ersoy, Dt. Hasan Boğa, Dt. Mustafa Kalat, Dt. Nevin Kilecioğlu Beysun, Dt. Süleyman Dilek, Dt. Oğuzhan Ünal, Dt. Yunus Emre Kocacık ve Dt. İpek Aysan Meriç ile karşınızda olacağız. Destek veren vermeyen tüm meslektaşlarımıza şimdiden çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Dr. Suntur'dan Endişelendiren Tespit  “Şiddet En Yakıcı Sorun Haline Gelmiştir” Dr. Suntur'dan Endişelendiren Tespit  “Şiddet En Yakıcı Sorun Haline Gelmiştir”

13 ALTIN METOT

Başkan Dt. Güler’in konuşmasının ardından ‘Klinik Yönetiminde 13 Altın Metot’ konulu başlığıyla seminer vererek deneyimlerini paylaşan Dr. Kübel İltan Özkut, diş hekimliği mesleğinde Liderlik, Stratejik Planlama, Finansal Beceriler, Kliniğin Efektifliği ve Ergonomisi, İK ve Ekip Çalışması, Organizasyonel Toplantılar, Yönetimsel Toplantılar, İletişim Becerileri, Dökümantasyonlar, Veri Analizleri, Yeni Hasta Deneyimleri, Etkin Zarar Planlaması ve Rutin Hasta Takibi gibi metotların altın değerinde olduğunu belirterek uygulanması halinde kliniklerde başarının kendiliğinden geleceğini söyledi.

Seminerin ardından Başkan Dt. Güler, günün anısına Dr. Özkut’a Adana’nın tarihi Büyük Saat Kulesinin maketini hediye etti.