Nurs Lokman Hekim Hatay’ın İskenderun İlçesi Doktorlar Caddesi’ne dün düzenlenen muhteşem bir organizasyonla bin 201’inci şubesini açtı.

 

Düzenlene açılışı Nurs Lokman Hekim Yönetimi Kurulu Başkanı Ercan Yılmaz, İskenderun Belediye Başkanvekili Ahmet Bircan Akkuş, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar, Nurs Lokman Hekim Yönetimi Kurulu Üyesi Murat Yılmaz, Nurs Lokman Hekim İskenderun Şube Sorumlusu Rahmi Aygül ve çok sayıda davetli ile vatandaşlar katıldı.

 

Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Nurs Lokman Hekim İskenderun Şube Sorumlusu Rahmi Aygül, Nurs Lokman Hekim’e ait 4. iş yerini açmaktan dolayı büyük mutluluk yaşadığını söyledi. Nurs Lokman Hekim’in sadece Türkiye’ye değil tüm dünyaya hizmet ettiğinin altını çizen Rahmi Aygül, “Açılışını yaptığımız Nurs Lokman Hekim İskenderun Şubesi benim 4. iş yerim. Şunu tüm dünya bilsin; tüketiciler gelip “Nurs’un bu ürününü aldık çok memnun kaldık” dediklerinde göğsümüz kabarıyor. Nurs Lokman Hekim Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Yılmaz Bey’e teşekkür ederim, bu hizmeti yaptıkları için. Binlerce insan ekmek yiyor. Nurs Lokman Hekim dünyaya hizmet ediyor.” dedi.

 

Nurs Lokman Hekim Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yılmaz ise, Nurs ailesi olarak her geçen gün biraz daha büyüdüklerini söyledi. Murat Yılmaz burada yaptığı konuşmasında, “Nurs Lokman Hekim’in bayii ağına bakıldığı zaman Türkiye’de bir çok yerde günden güne büyüme gösterdiğini görüyoruz. Şuanda İskenderun’dayız ve İskenderun’a çok güzel bir bayii açtık. Bundan sonra da başka yerlere şube ve bayii açmaya devam edeceğiz. Nurs Lokman Hekim olarak Türkiye genelinde sağlık dağıtmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkan Vekili Ahmet Bircan Akkuş, İskenderun’a hizmet yapmak isteyen herkesin yanında olduklarını belirtti. Akkuş yaptığı konuşmanın devamında ise Güzide iş yeri açılıyor. Nurs Lokman Hekim’in şifalı bitkilerini bilmeyenler herhalde yoktur. İskenderun’a hizmet yapanların her zaman yanındayız. İlçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

 

Açılışta konuşan Nurs Lokman Hekim Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Yılmaz da insanlığa daha fazla faydalı olabilmek için çalıştıklarını söyledi. Amaçlarının para kazanmak değil Türkiye’nin her il ve ilçesinde insanlara faydalı olmak olduğunu vurgulayan Ercan Yılmaz, “Bizim ülkemizde yetişen bitki gerçekten bir mille servet. Biz bunu topluyoruz, üretiyoruz ve en iyi şekilde tüketicilere ulaştırıyoruz. Bununda en düzenli yolu şube ve bayiiler aracılığı ile ulaştırmak. İskenderun’da aslında bu 3. şubemiz. Sadece burada değil Türkiye genelinde ben bu işin içine girmek istiyorum, şube yada bayii açmak istiyorum diyen tüm vatandaşlara da yardımcı oluyoruz.” diye konuştu.

 

Yapılan konuşmaların ardından ise protokol üyeleri birlikte Nurs Lokman Hekim’in İskenderun Şubesi’nin açılışını birlikte yaparken ardından iş yerinde bulunan ürünleri inceledi.

 

Bu arada açılışa katılan vatandaşlar ise mağazanın raflarında bulunan ürünleri inceleyerek Nurs Lokman Hekim deneyimli ve tecrübeli çalışanlarından bilgi aldı. Bir yandan da şifalı bitkilerden hazırlanan çaylardan için vatandaşlar, Nurs Lokman Hekim’i tanıdıklarını ve ilçelerine şube açmalarından dolayı büyük memnuniyet duyduklarını söyledi.

 

Yapılan açılış sonrasında ise Ercan Yılmaz ile beraberindekiler Hatay’ın Reyhanlı ilçesine geçerek burada ilçe has Tuzda Tavuk dedi.