Günümüzde sayısız şüpheli eş kocam nerede uygulaması gibi yazılımlara başvuruyor. Bu yazılımlar sayesinde partnerlerinden kuşku duyan eşler çeşitli takip özelliklerine erişim sağlıyor. Elbette pek çok ilişki uzmanı önce eşlerin birbirleri aralarında sağlıklı bir iletişim kurmasını öneriyor. Güvenilir ve şeffaf iletişimin olmadığı yerde pek çok kişi bu tür programları kullanmaya yöneliyor.

Kocanızdan Şüphelenmenize Neden Olabilecek Şeyler

Peki eşinizden şüphelenmenize neden olabilecek şeyler nelerdir? Ne gibi tavır ve hareketlerden sonra şüphelenmeye başlamalısınız?

Peki kocamı bul uygulaması gibi bir casus yazılıma başvurmadan önce şüpheli eşlerin ne yapması gerekiyor ve geofencing nedir ne olduğunu araştırıyor? Bu noktada kişinin kendi kuşkularını tarafsız bir şekilde yargılamasında fayda var. Doğrudan eşinizi suçlamak ve hemen şüphe duymak yerine mantığa kulak vermelisiniz.

Eğer yanınızda sürekli telefonunu kontrol ediyorsa hemen şüphelenmenize gerek yok. Fakat tüm telefon konuşmalarında odayı terk etmesi endişe kaynağı oluşturabilir. Bunun yanı sıra ayırdığı zaman ve ilgiyi de dikkatle takip etmelisiniz. Giderek azalan ilginin ardında her zaman sadakatsizlik ihtimali yer almaz. Fakat gittiği yerleri söylememe ve bilgi gizleme durumlarında kuşku oluşabilir. Bu tür durumlarda önce iletişim kurmalı ve mantığın yanında olmalısınız. Hiçbir çabanın işe yaramadığı durumda son çare olarak kocam nerde bul uygulamasına başvurabilirsiniz.

Kocanızın Sizi Aldattığından Nasıl Emin Olursunuz?

Tüm bu durumlarda önceliğiniz iletişim kurmak olmalıdır. Eşinize, partnerinize ya da sevgilinize bu noktada endişelerinizi dile getirmelisiniz. Partneriniz psikolojik olarak yıpratıcı bir süreçten geçiyor olabilir.

Fakat tüm çabalarınıza rağmen iletişim çabalarınız sonuçsuz kalıyor ve karşı taraftan toksik yanıtlar geliyor olabilir. Bu noktada çeşitli casus yazılımlar aracılığıyla soruların cevaplarını bulabilirsiniz. Gerçekten emin olmak ve aldatan eşinizi yakalamak istiyorsanız bu uygulamalar kapsamlı bir takip desteği sunacaktır.

1. mSpy

Listemizdeki en başarılı uygulama olarak öne çıkan mSpy devasa bir takip sistemi sunuyor. Birbirinden başarılı özellikleriyle tanınan uygulamada eş zamanlı konum takibi gibi kritik bir özellikler de yer alıyor. En iyi kocam nerede uygulaması dendiğinde akla gelen mSpy rakiplerinin sahip olmadığı müthiş yanlara sahip.

Geçtiğimiz süreçte yüz binlerce kullanıcıya destek sağlayan mSpy, telefon izleme konusunda rakip tanımayan bir yazılım olarak öne çıkar. İşte mSpy ile erişebileceğiniz birtakım özellikler:

  • Sosyal medya mesajlarını okuma
  • Gelen ve giden aramaları görüntüleme
  • Yazılan her şeyi okuma
  • Hedef cihazda gizlenme
  • Canlı konum takibi

2. EyeZy

Kocam nerede bulma uygulaması denilince karşınıza çıkacak olan bir diğer uygulama da EyeZy olacak. EyeZy sadakatsizlikten şüphe ettiğiniz durumlarda destek sunuyor. Başarılı özellikleri ile yakınlarınızı hem sanal hem de gerçek dünyada takip etmeniz mümkün.

Özellikle endişeli anne babalar ve kuşkulu partnerler tarafından tercih edilen EyeZy etkili özelliklere sahip.

  •  Dosya bulucu
  •  Etkili ebeveyn kontrolü
  • Anahtar kelime bildirimi

3. The Spy Bubble

Listemizdeki bir diğer takip yazılımı ise The Spy Bubble oldu. Kocam beni aldatıyor mu diye merak ediyorsanız başvurabileceğiniz araçlardan biri de The Spy Bubble olabilir. Cihaz iOS ve Android tabanlı cihazlarda stabil bir şekilde çalışmaktadır.

4. The Truth Spy

The Truth Spy ile pek çok farklı takip işlemini gerçekleştirmeniz mümkündür. Kocamı bul uygulaması nasıl yapılır diye merak eden kullanıcıların başvurduğu programlardan biri de budur. Listemizdeki diğer yazılımlara benzer özelliklere sahiptir.

5. uMobix

Eşiniz tüm iletişim çabalarınıza rağmen yanıtsız ve kayıtsız kalıyor olabilir. Tüm çabalarınıza rağmen eşiniz eğer şüphe uyandıran davranışlara devam ediyorsa uMobix’e bir şans verebilirsiniz. Hedef cihaza kurabileceğiniz uygulama sayesinde pek çok farklı takip özelliğine erişim sağlayabilirsiniz.

Sonuç

Diğer yandan eşinizin sizi şüphelendiren hareketlerini ilk önce incelemenizi öneririz. İlk seçenek olarak suçlamayı tercih etmek ilişkiniz açısından sağlıklı olmayacaktır. Fakat bazı ilişkilerde duygusal ve fiziksel ihanet kendisini çeşitli şekillerde belli edebilmektedir.

Eğer eşiniz, erkek arkadaşınız, kız arkadaşınız ya da partnerinizden şüpheleniyorsanız tutum ve davranışlarını aklınızdan geçirin. Eğer eşiniz geç saatlerde eve dönüyor ve kuşkulandıran şeyler yapıyorsa iyi kocamı bul uygulaması ile kapsamlı bir takip sürecine başlayabilirsiniz. İlişkinizde iletişimin her zaman ön planda olduğu sağlıklı gelişmeler dileriz.