Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ergül Halisçelik "Sözümüzde Duruyoruz" diyerek uzman kişilerce hazırladığı projelerin ayrıntılarını kamuoyuyla paylaştı. Projelerin Ayrıntısıyla https://www.ergulhaliscelik.com.tr adresinde herkese açık olduğunu duyuran Ergül Halisçelik'in sosyal medya hesabından şu açıklamayı paylaştı:

"SÖZÜMÜZÜ YERİNE GETİRİYORUZ!

Dünya’ya açılan ÇUKUROVA’yı Türkiye’nin yaşam kalitesi en yüksek, en yaşanabilir ilçelerinden biri yapma hedefiyle çıktığımız yolda ilk gün söz verdiğimiz gibi, alanında uzman, dürüst ve liyakatli ekibimizle hazırlamış olduğumuz, 10 Bölüm ve 153 sayfadan oluşan, toplam 127 adet projemizin içinde bulunduğu seçim bildirgemizi paylaşarak, adaylık sürecinde verdiğimiz sözümüzü yerine getiriyoruz!

Başkan Aydar'dan Ceyhanlı Emeklilere 5 Bin Lira İkramiye Müjdesi Başkan Aydar'dan Ceyhanlı Emeklilere 5 Bin Lira İkramiye Müjdesi

#SİYASET toplumsal sorunları çözen, kimsenin yaşam kalitesini düşürmeden, vatandaşın güven içerisinde, refah ve mutluluğunu artırabilmek ve bu hususlarla ilgili projeler üretme sanatı olmalı!

Sorunları içselleştirememiş, halktan kopuk liyakatsiz kişilerin, empatiden yoksun, populist bir şekilde sadece yazarak, çizerek, konuşarak çözüm üretme çabası beyhude olmaktadır. 

Bu çerçevede, her ne olursa olsun önce Adanalı hemşehrilerimizin refah ve mutluluğu diyerek dürüst ve ilkeli yolcuğumuzda yanımızda duran herkese şükranlarımı sunuyorum.

Bu vesileyle, adaylık sürecinde yaşadığımız sorunlara ilişkin kamuoyuyla paylaştığımız eleştirilerimizi saklı tutarak, adaylığı açıklanan Belediye Başkan Adaylarımızı ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarımızı tebrik eder, ülkemize ve şehrimize değer katmalarını ümit ettiğimiz çalışmalarında başarılar dilerim.

İşi hak edene vermemek hak edene, hak etmeyene vermek ise herkese zulümdür!

İnsanların verdiği sözleri yerine getirmesi temennisiyle, seçim bildirgemiz ve projelerimizin detaylarına aşağıda linkini verdiğim resmi web sitemden ulaşabilirsiniz.⤵

Saygılarımla,

Doç. Dr. Ergül HALİSÇELİK
https://www.ergulhaliscelik.com.tr "