Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Selahattin Baysal 1 Ekim 2022 Cumartesi günü Genel Başkanları Fatih Erbakan’ın da katılımıyla il kongrelerini gerçekleştireceklerini söyleyerek; "Adana’da yaşayan tüm vatandaşlarımızı genel başkanımızla buluşmaya davet ediyorum" dedi.

Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanlığı 2. Olağan Kongresi 1 Ekim 2022 Cumartesi günü yapılacak.
Yüreğir Kültür Merkezi’nde saat 19.00’da gerçekleştirilecek kongreye Genel Başkan Fatih Erbakan da katılacak.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Selahattin Baysal; "Türkiye’nin en hızlı büyüyen partisi olarak büyük bir heyecan ve coşku içinde kongrelerimizi gerçekleştiriyoruz. Adana’da daha önce ilçe kongrelerimizi tamamlamıştık. Şimdi sırada 2. Olağan İl Kongremiz var. Haftalardır hazırlıklarını sürdürdüğümüz bu büyük heyecanı taçlandırmanın vakti geldi" dedi.

"Dünyayı Değiştirmek İçin Hazırız"

Türkiye’yi yönetmek, dünyayı değiştirmek için hazır olduklarını söyleyen Başkan Baysal açıklamasında; "Her zaman Hakk’ın ve haklının yanında, zalimin karşısında durduk. Bu bilgi ve birikimle ülkemizin geleceğini şekillendirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine topumun her kesimine yönelik çözüm önerilerimizle iktidar yürüyüşümüze devam ediyoruz. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.
"Türkiye’nin en genç liderlerinden birisi olan ve ülkeyi yönetmeye talip, hazır kadrolarıyla milli ve manevi değerlerimiz ışığında çalışmalarını sürdüren Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakanda inşallah 2. Olağan İl Kongremize katılacak" diyen Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Selahattin Baysal tüm Adanalıları kongreye katılmaya davet ederek açıklamalarını tamamladı.