Yeniden Refah Partisi Yüreğir İlçe Başkanı Serdal Sündük geçtiğimiz hafta 2. Olağan İl Kongresi için Adana’ya gelen Genel Başkan Fatih Erbakan’ın üye çalışmalarıyla ilgili kendilerine teşekkür ettiğini ifade ederek; “Sayın Genel Başkanımızın bu güvenine mazhar olmak için daha çok çalışıp daha çok üye yapacağız” dedi. 

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’nın kayıtlarına göre, faaliyette olan 120 partiden yüzdelik dilim olarak oyunu en çok arttıran parti Yeniden Refah Partisi oldu. Her geçen ay üye sayılarını arttıran Yeniden Refah Partisi’nde Genel Başkan Fatih Erbakan yaptığı açıklamada bu ay için çıtayı daha yukarılara taşıyarak Ekim sonunda 350 bin üye hedefi koydu.

Erbakan Üye Sayısı Arttı

Geçtiğimiz hafta partisinin 2. Olağan İl Kongresi’ne katılmak için Adana’ya gelen Fatih Erbakan,İl Yönetimi ve ilçe başkanlarından üye sayılarını arttırmalarını istedi. Erbakan başta Yüreğir olmak üzere üye sayılarını artıran ilçe başkanlarına da teşekkür etti.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Yüreğir İlçe Başkanı Serdal Sündük; "Genel Başkanımızın ilimizden ayrılmasının hemen ardından kolları sıvadık. Kısa bir sürede partimize 300 üye daha kazandırdık. Verilen hedefleri her ay yakalıyor, rekor üstüne rekor kırıyoruz. Seçimlere kadar her ay çalışma tempomuzu yükselterek hem üye sayımızı yükselteceğiz hem de ilçemizde partimizi birinci parti yapacağız" dedi.

"Bir Çok İlden Fazla Üye Yapıldı"

Yüreğir’de yapmış oldukları mahalle toplantıları, esnaf ziyaretleri ve promosyon çalışmalarıyla şimdiden bir çok ildeki üye sayısını da geride bıraktıklarını vurgulayan Başkan Serdal Sündük; "İlçe kongremizi yapalı çok kısa bir süre oldu. Görevi ilk devraldığımızda 1250 üyemiz vardı. Dört ayda üye sayısını 6 binin üzerine çıkardık. Ekim ayının sonuna kadar yapacağımız çalışmalarla inşallah bu sayıyı 7 bine çıkaracağız" ifadelerini kullandı.
Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı’nın desteği, Yüreğir İlçe Yönetimi ve teşkilatının özverili çalışmalarıyla Genel Başkan Fatih Erbakan’ın övgüsüne mazhar olan Başkan Serdal Sündük 6 Kasım’da Ankara’da yapılacak olan 2. Olağan Büyük Kongre’ye de en güçlü şekilde katılım sağlayacaklarını söyledi.