ADANAGİAD Eğitim Akademisi'nin sürekli hale getirdiği etkinlikler kapsamında Erkin Şahinöz Akademi Kurucu Ortağı, Stratejik Yönetim Danışmanı ve ABD Merkez Bankası (FED) Eski Araştırma Direktörü Erkin Şahinöz, dernek üyeleri ve finans direktörleriyle bir araya geldi. Büyük ilgi gören ve soru cevaplarla interaktif hale gelen 'Stratejik Finans, Şirket Yönetimi ve İş Zekası Eğitimi'nin katılımcılarına etkinlik sonunda sertifikaları verildi.

FED Eski Araştırma Direktörü Erkin Şahinöz, Adana'da Finans Tüyoları Verdi

ÜYELER VE FİNANS DİREKTÖRLERİ KATILDI

ADANAGİAD Eğitim Akademisi'nin geleneksel hale getirdiği etkinliklerin yenisi, Adana Double Tree By Hilton Oteli'nde gerçekleştirildi. Erkin Şahinöz Akademi Kurucu Ortağı, Stratejik Yönetim Danışmanı ve ABD Merkez Bankası (FED) Eski Araştırma Direktörü Erkin Şahinöz'ün katıldığı etkinlik, büyük ilgi topladı. ADANGİAD üyelerinin finans direktörleriyle beraber katıldığı eğitim semineri, katılımcıların soru cevaplarıyla interaktif hale geldi.

FED Eski Araştırma Direktörü Erkin Şahinöz, Adana'da Finans Tüyoları Verdi

BAŞKANDAN EĞİTİM VURGUSU

Etkinliğin açılışında katılımcıları selamlayan ADANAGİAD Başkanı Ali Can Boğa, gösterilen ilgi için teşekkürlerini sunarak şunları kaydetti:

"Seçim arifesindeyiz, ülkemiz hayli hareketli günler yaşıyor. Ne yazık ki uzun süredir ülke ve dünya ekonomisi büyük bir bunalım içinde. Pandemiydi, savaştı, depremdi derken, oldukça güç günler yaşadık, etkileri hala sürüyor. Tüm sorunları yakınen yaşıyor, olan biten her şeyden bizler de fazlasıyla etkileniyoruz. Uzun uzadıya konuşma niyetinde değilim. Sorunları ve önerilerimizi sıralamaya kalksak sanırım herkes hemfikirdir, buna zaman yetmez. Ama bilinmesi gereken bir şey varsa, sorun varsa çözüm de vardır. Bu perspektifle çalışmalarını aralıksız sürdüren ADANAGİAD Ailesi, her şeyin başında 'eğitim' gerçeğinin olduğunu biliyor. Bu nedenle, sevgili Erkin Şahinöz hocamızı burada eğitim için ağırlıyoruz. Verimli bir etkinlik olacağını biliyor, herkesi selamlıyorum."

FFED Eski Araştırma Direktörü Erkin Şahinöz, Adana'da Finans Tüyoları VerdiARK VE BAŞARIYI ANLATTI

Türkiye’nin birçok şehrinde, çok farklı sektörlerde faaliyet gösteren ve çok çeşitli ölçekteki işletmelere stratejik yönetim, marka ve iletişim yönetimi ve dijital dönüşüm alanlarında danışmanlık ve eğitim hizmetleri verdiklerini belirten Erkin Şahinöz ise şöyle konuştu;

"Matbaa devrimi bilgi boşluğunu, sanayi devrimi güç boşluğunu, internet devrimi mesafe boşluğunu doldurmuştu. Blokzincir güven boşluğunu ve makine öğrenmesi de zekâ boşluğunu dolduruyor. Verinin 21. yüzyılın petrolü olarak kabul edildiği bir dönemde büyük verinin dijitizasyonu ve yönetimi rekabet edebilirlik açısından önem kazanıyor. Finansal yönetimi hazine yönetimine, insan kaynakları yönetimini yetenek yönetimine dönüştüremeyen şirketler oyun dışında kalıyor. Kalabalığın bilgeliği sayesinde itibarın tanımı değişiyor ve yataylaşıyor. Rakiplerle işbirliği öne çıkarken, sektörler arasındaki sınırlar silikleşiyor. Dünün arkaik yöntemleri ile bugünü yönetenlerin yarın olmayacağını biliyoruz. İlerlemek için çaba göstermeye devam edeceğiz, fark yaratıp başarıya koşacağız."

Büyük ilgi toplayan etkinliğin sonunda katılımcılara sertifikaları verildi.