Adana Demirspor’un efsane oyuncusu Tekin İncebaldır’ın Yeğeni olan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde uzun yıllar Süper Lig’de oynayan Tekin İncebaldır, İyi Parti’den (İP) istifa ederek 40 yakını ve çevresiyle birlikte MHP’ne katıldı.

MHP Seyhan’da tören düzenlendi

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı’nın yoğun programı nedeniyle katılamadığı MHP Seyhan İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen törende MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili ve Adayı Muharrem Varlı, Tekin İncebaldır’a üç hilal rozeti taktı. Diğer katılımcılara da rozetlerini MHP Adana İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Zorba, Yeşim Akkaş, İl Muhasibi Muhammet Çetin, MHP Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener taktılar.

Futbolcu Tekin İncebaldır İYİ Partiden İstifa Ederek MHP'ye Geçti!

İncebaldır: "Çok pişmanım"

Tekin İncebaldır kendisi ve diğer katılımcılar adına yaptığı açıklamada “Adına ‘İyi’ denilen partiye kulaktan dolma bilgilerle gitmiştim; çok pişmanım. Bütün herkesin yakından izlediği süreçte İyi Parti’nin, aslında başta MHP’nin olmak üzere sağdaki oyları bölmek için kurulduğu ortaya çıktı.  PKK’nın siyasi uzantısı olan HDP ile aynı masada, aynı tarafta olmayı içime sindiremiyorum. Ülkücü vicdanım daha fazla el vermedi. Aziz şehitlerimizin kemiklerini sızlatmamak için yuvamıza döndük.” dedi.

Futbolcu Tekin İncebaldır İYİ Partiden İstifa Ederek MHP'ye Geçti!

MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı da, Tekin İncebaldır’ın ve çevresinin MHP’ye katılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Varlı “Yarım asrı aşkın süredir Türk Milleti’ne hizmet eden, vatanımızın, milletimizin uğruna binlerce şehit veren Ülkücü-Milliyetçi Hareket ve içinde yer aldığı Cumhur İttifakı bu ülkenin sigortasıdır. Bu gerçeği bütün dünya bilmektedir. Partimiz bu seçimde şahlanacaktır. Bu vesileyle ifade etmek isterim ki MHP’ye verilen destek, Türkiye’ye, Türk Milleti’ne verilen destektir. Tekrar aramıza, yuvanıza hoş geldiniz; Allah hepinizden razı olsun.” şeklinde konuştu.