Kızılay dönem sonuna kadar 100 bin öğrenciye mont ve ayakkabı verecek.

Okulun çok amaçlı salonunda yapılan mont dağıtımı törenine katılan Adana Valisi İlhan Atış, öğrencilere yardım değil hediye getirdiklerini söyledi. Çocukların ülkenin geleceği olduğunu aktaran Vali Atış, "Sizler tehlikelerin, şiddetin olduğu ortamlardan uzak durun. Kendinizi okulunuza ve derslerinize verin. İmkanlarımız yok okuyamayız diye düşünmeyin. Okumak isteyeni okuturuz " dedi. Çocukları her türlü kötülüklerden uzaklaştırmak için çalıştıklarını aktaran Vali Atış, yılbaşında vermeyi düşündükleri mont ve ayakkabıları geçte olsa öğrencilere verdiklerini kaydetti.
Kulak Temizliğinde Yepyeni Bir Yöntem. Kulaklarınıza İnanamayacaksnız.

Kızılay Adana Şube Başkanı Mehmet Sağlam, Kızılay'ın her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olduğunu belirterek, "Ailelerinizin imkanları kötü olabilir. Bu kıt imkanlarla sizleri okutmak için büyük fedakarlıklar yapmaktadırlar. Sizler de derslerinize çalışarak, iyi bir üniversite bitirerek ailenize ve vatanınıza borcunu ödeyebilirsiniz. Kızılay olarak bu yolculukta imkanlarımız ölçüsünde sizlere yardımcı olacağımıza söz veriyoruz" dedi.

Daha sonra okul korosu okullarına gelen misafirlerine müzik ziyafeti sundu. Ardından Vali İlhan Atış, Seyhan Kaymakamı İsmail Hakkı Develi ve Mehmet Sağlam öğrencilere hediyelerini verdi.