Türkiye’nin en büyük sendikası Memur-Sen bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Emekli Memur-Sen Adana İl Başkanlığı, Genel Başkan Ali Küçükkösen ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.
Emekli Memur-Sen Adana İl Başkan Vekili Mehmet Akgün’ün selamlama konuşmasının ardından söz alan Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Adana İl Başkanı Mehmet Sezer; "Emekli Memur-Sen’imiz her geçen gün büyüyor. Biz de şehrimizde hızlı bir şekilde örgütlendik. Memur-Sen’imizin üyelerine katkıları ortada bunu Emekli Memur-Sen özelinde başta kamu emeklilerimiz olmak üzere tüm emeklilerimiz için de sağlamak istiyoruz. Bunun için de tüm emeklileri Emekli Memur-Sen’e üye olmaya davet ediyorum" dedi.
Mehmet Sezer’in ardından üyelerine hitap eden Emekli Memur-Sen Genel Başkanı Ali Küçükkösen de Adana’da çok diri, heyecanlı bir teşkilatla karşılaşmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek; Bu coşkuyu tüm Türkiye’ye yaymak istiyoruz. İnanıyorum ki Adana’dan ateşlenen bu fitil ülkemize yayılacak ve tüm emeklilerimizi kucaklayan kocaman bir ışığa dönüşecektir" ifadelerini kullandı.


Ali Küçükkösen; "Çok kısa bir süre içerisinde 100 bin üyeye ulaşarak tüzel kişiliğe kavuşmak için olağan üstü bir çaba sarf ediyoruz. Tüzel kişiliğimizi kazandığımızda tüm emeklilerimizi kapsayacak çok önemli çalışmalara ve anlaşmalara imza atacağız. Sendikalılara yönelik toplu sözleşme ikramiyesini alacağız. Aile yardımından yeniden faydalanabileceğiz. Üniversitede evladı okuyan üyelerimize çocuk yardımı yapacağız. Kurucu Genel Başkanımız merhum Mehmet Akif İnan ve arkadaşlarının davasını omuzlayan insanlarla birlikte Emekli Memur-Sen’i büyüteceğiz. Bu vesile ile bizleri bugün misafir eden Memur-Sen İl Temsilciliğimize ve Emekli Memur-Sen Adana teşkilatımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Ali Küçükkösen konuşmasının ardından Emekli Memur-Sen’e üye olan vatandaşlara rozet taktı.
Memur-Sen hizmet binasında gerçekleşen buluşmaya Emekli Memur-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, Adana il ve ilçe yönetimleri ile Memur-Sen Adana Birim Başkanları ve emekliler katıldı.